preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

Login

Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo, obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Vremenik informacija 

Brošura EBŠ
Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

Učenički servis

Brošura za roditelje

 

Euro skills week

Natjecanje Dabar


Školska shema

Europska oznaka kvalitete

Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 9. 2017.

Ovaj mjesec: 2490
Ovaj tjedan: 2069
Danas: 101
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Praksom do posla
Autor: Marija Deanković, 5. 6. 2019.

S početkom lipnja započela je i provedba novog Erasmus+ projekta Ekonomsko-birotehničke škole. Riječ je o projektu Praksom do posla u sklopu kojega će na stručnu praksu u Poljsku ići 25 učenika u zanimanjima ekonomist, upravni referent, poslovni tajnik i hotelijersko-turistički tehničar.


Učenici će na stručnu praksu ići u studenome 2019. godine u gradu Wroclawu u Poljskoj. Projekt je odobrila i financira Agencija za mobilnost i programe EU, a njegova vrijednost je 52.229,00 EUR.

Sudjelovat će moći učenici koji će sljedeće školske godine biti 2. (upravni referent, poslovni tajnik i hotelijersko-turistički tehničar), 3. i 4. razred (ekonomist, upravni referent, poslovni tajnik i hotelijersko-turistički tehničar), a na stručnoj praksi provest će dva tjedna. Tvrtke u koje će ići na stručnu praksu, kao i smještaj, osigurat će partner na projektu, organizacija Futurum iz Poljske. Natječaj za odabir sudionika će biti objavljen na mrežnim stranicama škole u rujnu.

Drago nam je što opet možemo pružiti našim učenicima mogućnost da prošire svoje osobne i profesionalne vidike te steknu nova znanja i vještine koja će im  sigurno pomoći u budućoj karijeri.

Za sve dodatne informacije, zainteresirani učenici mogu pratiti objave na školskoj mrežnoj stranici ili se obratiti koordinatorici projekta, školskoj knjižničarki.

Koordinatorica projekta:
Marija Deanković, prof.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju