preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

Login

Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo, obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Vremenik informacija 

Brošura EBŠ
Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

Učenički servis

Brošura za roditelje

 

Euro skills week

Natjecanje Dabar


Školska shema

Europska oznaka kvalitete

Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 9. 2017.

Ovaj mjesec: 4387
Ovaj tjedan: 1207
Danas: 58
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
3 djelatnice EBŠ među 510 najuspješnijih!
Autor: Marija Deanković, 5. 10. 2019.

Ove godine je Ministarstvo znanosti i obrazovanja uvelo nagrađivanje odgojno-obrazovnih radnika te povodom Svjetskog dana učitelja nagradilo 510 najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika u 2018./19. godini. Od 510 u cijeloj Hrvatskoj, nagrađene su čak 3 djelatnice Ekonomsko-birotehničke škole. Svečana dodjela nagrada održana je 5. listopada u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici, a nagrade najuspješnijima dodijelila je ministrica znanosti i  obrazovanja, prof. dr. dc. Blaženka Divjak.


Mirta Kos Kolobarić, profesorica savjetnica engleskog jezika i književnosti, nagrađena je za mentorstvo učenicima na državnim i međunarodnim natjecanjima, održana predavanja na županijskoj, državnoj i međunarodnoj razini, dijeljenje primjera dobre prakse, rad u strukovnoj udruzi, prijevod udžbenika, vođenje međunarodnih projekata. (Kolegica nije sudjelovala na svečanoj dodjeli nagrada zbog službenog putovanja u inozemstvo.)

Ivana Opačak, profesorica savjetnica engleskog i hrvatskog jezika i književnosti, nagrađena je za mentorstvo učenicima na državnoj i međunarodnoj razini, objavljivanje stručnog članka, suautorstvo stručnih knjiga te koordiniranje projekta na međunarodnoj razini.

Marija Deanković, stručna suradnica savjetnica knjižničarka, nagrađena je za održano predavanje na županijskoj razini, dijeljenje primjera dobre prakse, vođenje međunarodnog projekta, uređivanje školske mrežne stranice, organiziranje javnog događaja.

Čestitamo kolegicama i ponosni smo što svojim uspjehom i kvalitetnim radom promiču našu školu!

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju