preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 > Naslovnica
Vijesti

Mjesec borbe protiv ovisnosti

Autor: Marija Deanković, 17. 11. 2020.

Na samome početku Mjeseca borbe protiv ovisnosti učenici 3. g razreda Ekonomsko-birotehničke škole uključili su se u preventivne aktivnosti i prenijeli poruku o štetnosti uporabe droga.

Ove godine važnije je nego ikada s djecom i mladima razgovarati o ovisnostima. Zbog situacije u kojoj se cijeli svijet našao zbog koronavirusa najviše ispaštaju mladi ljudi. Uskraćeni su za puno toga, što zasigurno ostavlja traga na njihovom mentalnom zdravlju i može ih navesti na to da posegnu za opojnim sredstvima. Kako bismo preventivno djelovali, bitno je s njima razgovarati o razlozima koji vode ka ovisnostima općenito te kako se ovisnost može spriječiti.

Učenici 3. g razreda na satu razrednog odjela u skupinama su razgovarali o razlozima koji mlade ljude vode u ovisnost, vrstama droga, posljedicama (koje su daleko mnogobrojnije od „percipiranih/očekivanih“ dobrobiti) ovisnosti, rehabilitaciji i načinima prevencije.

Njihov rad rezultirao je interaktivnim posterom izrađenim u alatu Genially (klikom na sličice otvaraju se polja s tekstom).

učenici 3. g razreda i razrednica Mirta Kos Kolobarić, prof.
Virtualna šetnja školom

Šk. god. 2020./21.

Protokol organizacije rada u Ekonomsko-birotehničkoj školi

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 (MZO)

Molimo posjetitelje škole da sve što mogu obave putem telefona ili e-maila (informacije, potvrde i sl.). U slučaju potrebe dolaska u školu, moraju se prethodno najaviti.

Telefon: 035/443-175

e-mail: skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr

Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

 

Brošura EBŠ

Duplikat svjedodžbe
Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju