preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

Sustainable Schools 4 Sustainable EUrope

Učenici 7 hrvatskih škola o nastavi na daljinu

Autor: Ivana Opačak, 5. 5. 2021.

Nastavnice Marta Hajster i Dijana Pintarić iz Srednje škole Konjščina kreirale su i obradile (Google Forms) anketu za učenike o nastavi na daljinu. Anketa je bila otvorena od 12. do 23. travnja 2021., a cilj je bio dobiti povratne informacije o zadovoljstvu učenika načinom provođenja nastave na daljinu. Anketu su ispunila 583 učenika iz sedam škola (među kojima je i naša) iz pet hrvatskih županija. Zahvaljujemo svim učenicima koji su se, na poticaj prof. Opačak, uključili u ovo anketno ispitivanje. Rezultate pročitajte u nastavku teksta.

Anketu su ispunila 583 učenika iz sedam škola (Gimnazija Jurja Barakovića Zadar, Strukovna škola Vice Vlatkovića Zadar, Gimnazija Antuna Gustava Matoša Zabok, Gimnazija Županja, IV. Gimnazija Marka Marulića Split, Srednja škola Konjščina Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod) iz pet hrvatskih županija (Krapinsko-zagorske, Vukovarsko-srijemske, Zadarske, Brodsko-posavske i Splitsko-dalmatinske).

Zahvaljujemo učenicima 1. a, 1. e, 2. c, 3. e, 4. b i 4. c razreda koji su (njih čak 97) ispunili anketu! Klikom OVDJE ili na priloženu fotografiju možete pročitati više o tijeku provedbe i rezultatima anketnoga istraživanja. Što mislite, kako učenici (pr)ocjenjuju svoje trenutno online zalaganje i znanje, korisnost pojedinih digitalnih alata, rad nastavnika… te kojom su ocjenom vrednovali online nastavu nakon više od godinu dana od početka pandemije? Mogli biste se iznenaditi...

 

Vijest je preuzeta sa službene mrežne stranice Srednje škole Konjščina. Zahvaljujemo nastavnicama škole-partnerice u EPAS programu na pozivu da se uključimo u ovo zanimljivo i korisno istraživanje.

Ivana Opačak, prof. savjetnik
Virtualna šetnja školom

Šk. god. 2021./22.

Telefon: 035/443-175

e-mail: skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr

 

Duplikat svjedodžbe

Popis udžbenika

2021./2022.

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

Brošura EBŠ

Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju