preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 > Knjižnica
Međunarodni mjesec školskih knjižnica & Mjesec hrvatske knjige

Lov na blago u školskoj knjižnici (2017.)

U mjesecu listopadu se obilježava Međunarodni mjesec školskih knjižnica. Za vrijeme ovog mjeseca školske knjižnice mogu odabrati dan, tjedan, ili cijeli mjesec koji će obilježiti ovaj mjesec raznim aktivnostima. U našoj školi ovaj mjesec obilježen je „Lovom na blago“. 

Učenici su imali priliku osvojiti 7 nagrada svojim pametnim telefonima skenirajući QR kodove i rješavajući zadane zadatke. Zadaci su bili pronaći u knjižnici ili online knjižničnom katalogu naslove i autore, npr. Knjiga koja u naslovu sadrži žensko ime; Knjiga pisana u obliku dnevnika; Knjiga u čijem je naslovu boja. Najviše su se uključili, tj. bili su najbrži, učenici 3. B razreda.

Nagrade su se sastojale od praktičnih sitnica kao što su raznobojne olovke, post-it naljepnice, blokovi za pisanje, označivači za knjige izrađeni povodom Međunarodnog mjeseca školskih knjižnica.

 

Likovni radovi učenika u školskoj knjižnici

U knjižnici možete vidjeti crteže naših sadašnjih i bivših učenika koji su nastali prema lektirnim djelima u sklopu projekta (S)likom kroz lektiru kojega je pokrenula profesorica Ivana Opačak.

Svi učenici koji vole crtati i žele sudjelovati, mogu se javiti u školsku knjižnicu.

Virtualna šetnja školom

Šk. god. 2022./23.
Duplikat svjedodžbe

Popis udžbenika

Šk. god. 2022./2023.

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

VAŽNO. Obratite pažnju na odabir udžbenika iz stranih jezika (1. strani jezik - nastavljači  i 2. strani jezik - početnici) te izbornih predmeta  vjeronauka ili etike.

Obavijesti

Satnica:

Brošura EBŠ

Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju