2020-10-13 10:59:36

Izrazi svoju kreativnost povodom Dana tolerancije
 
Dragi učenici, prijavite se na (10.) kreativni natječaj Oboji svijet Foruma za slobodu odgoja povodom obilježavanja Dana tolerancije! U nastavku pročitajte vijest Eme Jurić (1.a) i saznajte više o uvjetima natječaja.
 

 

Forum za slobodu odgoja (FSO) u rujnu je objavio kreativni natječaj za učenike pod nazivom Oboji svijet čija je tema različitost i tolerancija.

Ovaj kreativni natječaj namijenjen je svim učenicima koji žele izraziti svoju kreativnost. Cilj je prihvaćanje i poštivanje različitosti i individualnosti. Vaš rad može biti fotografija, plakat, priča, pjesma, video uradak, školski projekt ili bilo koji drugi kreativni izričaj. Rad možete predati svojoj nastavnici hrvatskoga jezika.

Na nacionalni natječaj FSO-a jedna škola može proslijediti najviše tri (3) rada, a natječaj je otvoren od 14. rujna do 25. listopada 2020. godine. Kroz vaš rad prikažite gdje primjećujete različitosti, kako doprinijeti prihvaćanju i poštivanju istih, koliko su razlike došle do izražaja u ovome kriznom periodu, zašto treba uvažavati individualnosti... Dragi učenici, pokrenite se što prije i obojite ovaj svijet kako bi on bio bolje mjesto za sve nas! Sretno!

Ema Jurić, 1.a


Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski brod