preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

Login

Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo, obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Brošura EBŠ

Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

Učenički servis

Brošura za roditelje

 

eTwinning

eTwinning
Euro skills week

Natjecanje Dabar


Školska shema

Europska oznaka kvalitete

Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 9. 2017.

Ovaj mjesec: 167
Ovaj tjedan: 167
Danas: 167
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Dvije nacionalne oznake kvalitete za eTwinning projekte škole
Autor: Marija Deanković, 26. 9. 2019.

Našoj su školi u posljednja dva dana dodijeljena dva nacionalna priznanja - dvije oznake kvalitete za prošlogodišnje eTwinning projekte Valuentrepreneurship For Our Community i Every Vote Counts. Profesorica Ivana Opačak, koordinatorica projekata, silno je ponosna na učenike sudionike koji su, promičući društveno odgovorno poduzetništvo i aktivno (europsko) građanstvo s naglaskom na sudjelovanje mladih u (europskim) demokratskim procesima, ponovno dokazali kako predani rad donosi vrsne rezultate. 


"Oznaka kvalitete je konkretno priznanje učiteljima i školama za visoku razinu rada na eTwinning aktivnostima. Za učenike, ovo je poticaj i nagrada za uloženi trud, a za škole je to javno priznanje njihove predanosti kvaliteti i otvorenosti prema suradnji na europskoj razini." (AMPEU)

Kako stoji u pisanome obrazloženju Agencije za mobilnost i programe EU koja je dodijelila Oznaku kvalitete projektu Valuentrepreneurship For Our Community"tijekom provedbe ovog eTwinning projekta korištene su pedagoške inovacije, a projekt je integriran u školski kurikulum. Komunikacija i suradnja partnerskih škola je kvalitetna, rezultati projekta i diseminacija projekta kvalitetno su predstavljeni u odgojno-obrazovnoj ustanovi te su vidljivi u TwinSpace-u." 

I drugi je projekt, Every Vote Counts, ocijenjen, sličnim riječima, kao izrazito uspješan, a dodana je vrijednost projekta njegov pozitivan utjecaj na lokalnu zajednicu.Podsjetimo kako je upravo ovaj projekt već nagrađen europskom nagradom i priznanjem u ožujku 2019.
 
Učenici, članovi eTwinning timova (najvećim dijelom članovi školskoga debatnog kluba i učenici 2.e razreda), zaslužena će priznanja primiti 4. listopada 2019. kada će našu školu posjetiti gđa Nataša Ljubić Klemše, eTwinning ambasadorica koja će održati eTwinning radionicu za nastavnike (i učenike) početnike. ETwinning projekti naše škole, projektne aktivnosti i rezultati bit će predstavljeni tijekom Dana Erasmusa u našoj školi.
 
Iskrene čestitke svim sudionicima projekata i dobitnicima nacionalnih priznanja!
[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju