preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 > Naslovnica
Vijesti

Dvije nacionalne oznake kvalitete za eTwinning projekte škole

Autor: Marija Deanković, 26. 9. 2019.

Našoj su školi u posljednja dva dana dodijeljena dva nacionalna priznanja - dvije oznake kvalitete za prošlogodišnje eTwinning projekte Valuentrepreneurship For Our Community i Every Vote Counts. Profesorica Ivana Opačak, koordinatorica projekata, silno je ponosna na učenike sudionike koji su, promičući društveno odgovorno poduzetništvo i aktivno (europsko) građanstvo s naglaskom na sudjelovanje mladih u (europskim) demokratskim procesima, ponovno dokazali kako predani rad donosi vrsne rezultate. 

"Oznaka kvalitete je konkretno priznanje učiteljima i školama za visoku razinu rada na eTwinning aktivnostima. Za učenike, ovo je poticaj i nagrada za uloženi trud, a za škole je to javno priznanje njihove predanosti kvaliteti i otvorenosti prema suradnji na europskoj razini." (AMPEU)

Kako stoji u pisanome obrazloženju Agencije za mobilnost i programe EU koja je dodijelila Oznaku kvalitete projektu Valuentrepreneurship For Our Community"tijekom provedbe ovog eTwinning projekta korištene su pedagoške inovacije, a projekt je integriran u školski kurikulum. Komunikacija i suradnja partnerskih škola je kvalitetna, rezultati projekta i diseminacija projekta kvalitetno su predstavljeni u odgojno-obrazovnoj ustanovi te su vidljivi u TwinSpace-u." 

I drugi je projekt, Every Vote Counts, ocijenjen, sličnim riječima, kao izrazito uspješan, a dodana je vrijednost projekta njegov pozitivan utjecaj na lokalnu zajednicu.Podsjetimo kako je upravo ovaj projekt već nagrađen europskom nagradom i priznanjem u ožujku 2019.
 
Učenici, članovi eTwinning timova (najvećim dijelom članovi školskoga debatnog kluba i učenici 2.e razreda), zaslužena će priznanja primiti 4. listopada 2019. kada će našu školu posjetiti gđa Nataša Ljubić Klemše, eTwinning ambasadorica koja će održati eTwinning radionicu za nastavnike (i učenike) početnike. ETwinning projekti naše škole, projektne aktivnosti i rezultati bit će predstavljeni tijekom Dana Erasmusa u našoj školi.
 
Iskrene čestitke svim sudionicima projekata i dobitnicima nacionalnih priznanja!
 
Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

 
Obavijesti
 
Brošura EBŠ

 
Duplikat svjedodžbe
 
Priručnik VH&PA

 
Korisni linkovi

 

 

 
Učenički servis
 
Brošura za roditelje

 
eTwinning

 

 
Euro skills week

 
Natjecanje Dabar


 
Školska shema

 
Europska oznaka kvalitete

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 7. 9. 2020.

Ukupno: 4382
Ovaj mjesec: 4382
Ovaj tjedan: 1658
Danas: 62
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju