preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

Login

Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo, obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Brošura EBŠ

Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

Učenički servis

Brošura za roditelje

 

eTwinning

eTwinning
Euro skills week

Natjecanje Dabar


Školska shema

Europska oznaka kvalitete

Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 9. 2017.

Ovaj mjesec: 167
Ovaj tjedan: 167
Danas: 167
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
#EPtalks s ambasadorima seniorima i ravnateljima EPAS-ica
Autor: Ivana Opačak, 14. 5. 2020.

Danas je održano četvrto, posebno izdanje #EPtalks-a #u4cetvrtkom namijenjeno sadašnjim i budućim ambasadorima seniorima te ravnateljicama i ravnateljima škola ambasadorica Europskoga parlamenta. Gosti su bili predsjednik Hrvatske zajednice županija i župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk, glavna tajnica HZŽ-a Melita Pavlek i još jedan Goran Pauk, voditelj Informacijskoga centra Europe Direct Šibenik.


G. Pauk istaknuo je važnost suradnje škola ambasadorica Europskoga parlamenta s lokalnom zajednicom (na čemu je zapravo najveći naglasak EPAS programa), aktiviranja mladih na lokalnoj, nacionalnoj i europskoj razini te oživljavanja europskih vrijednosti i ispisivanja jedne zajedničke europske priče. Gđa Pavlek istaknula je pozitivne iskorake u radu uprave (kao i procesu obrazovanja) tijekom COVID-19 pandemije, zaključivši kako je “koronavirus napravio ono što mnogi nisu što se tiče digitalizacije i informatizacije” te kako su, unatoč brojnim izazovima, “ispoštovana sva tri pravila komuniciranja tijekom krize: brzina je moć, točnost je važna i kriza ne podržava improvizaciju”.

“Drugi” g. Pauk naveo je mogućnosti suradnje lokalnih srednjih škola s Europe Direct informacijskim centrima. Ponosni smo na našu suradnju s Europskim domom u Slavonskome Brodu koji je našim učenicima na neki način "otvorio vrata" istraživanju i upoznavanju Europe, sudjelovanju u aktivnostima mobilnosti, brojnim debatnim događanjima, pa i EPAS programu. Aktivno sudjelujemo u životu lokalne zajednice i sukreiramo obrazovne i ine programe (ne samo) za mlade.

Tijekom drugoga dijela sastanka gđa Eli Pijaca Plavšić, izvršna direktorica Foruma za slobodu odgoja, predstavila je plan evaluacije EPAS programa (i projekta Održiva Europa) 2019./2020. koji će uslijediti u svibnju i lipnju o.g.. Sve su naše planirane aktivnosti realizirane (tijekom redovne nastave i nastave na daljinu) i spremni čekamo evaluaciju! 

Ivana Opačak, prof.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju