preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 > Naslovnica
Vijesti

Ususret Svetom Nikoli 2020. godine

Autor: Marija Deanković, 4. 12. 2020.

Godina 2020. drugačija je po svemu pa i po dočeku Svetog Nikole u našoj školi…. Nema šuškanja, učenja tekstova i recitacija, uvježbavanja zbora, svirke, izrada panoa, generalne probe niti posebne atmosfere uoči 6. prosinca. Nema dječice naših djelatnika u pohodu po poklončiće, a znalo ih je biti i preko 70. Nema straha od crnog Krampusa među mlađima niti smijeha onih većih.

Neće se čuti vriska malenih uz Svetog Nikolu dok mama ili tata, baka ili djed, kuma ili prijateljica „love“ brzinsku fotografiju za uspomenu… Nema izvirivanja učenika koji moraju biti na nastavi, a baš je nešto zanimljivo u holu škole. Ne pljušte petice iz zalaganja na satu vjeronauka izvođačima i sudionicima programa… Ali nečega ipak ima! Sjećanja, uspomene i fotografije…

Kliknite na fotografiju za otvaranje fotogalerije

Hvala svim sudionicima, organizatorima, suradnicima i popratnom osoblju za divna vremena. Prošlo je 10 uzastopnih godina izvođenja programa Ususret Svetom. Nikoli. Uvjerite se i sami!

vjeroučiteljica Mihaela Maričević
Šk. god. 2020./21.

Protokol organizacije rada u Ekonomsko-birotehničkoj školi

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 (MZO)

Molimo posjetitelje škole da sve što mogu obave putem telefona ili e-maila (informacije, potvrde i sl.). U slučaju potrebe dolaska u školu, moraju se prethodno najaviti.

Telefon: 035/443-175

e-mail: skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr

Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

 

Brošura EBŠ

Duplikat svjedodžbe
Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju