preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 > Naslovnica
Vijesti

Samo se srcem dobro vidi

Autor: Antonija Stvorić, 15. 12. 2022.

U srijedu, 14. prosinca, učenici 2.a i 3.a razreda posjetili su Osnovnu školu "Milan Amruš", u pratnji profesorica Maje Antolović i Mirne Vovk. Osnovna škola "Milan Amruš" jedina je škola u Brodsko-posavskoj županiji za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju djece s teškoćama u razvoju.

Na ulazu u školu dočekala nas je ljubazna školska knjižničarka koja je rasporedila učenike u različite grupe i razrede. Djeca u školi su nas sretno dočekala, te su nas s nestrpljenjem htjeli što prije upoznati i započeti igru. Svaka skupina djece ima svoju učiteljicu ili kako kažu djeca svaka skupina ima svoju tetu. Za vrijeme našeg boravka zajedno s djecom i njihovim učiteljicama izrađivali smo božićne čestitke, koje smo dobili na dar kako bi nam ostali u sjećanju. Posjet ovoj školi zasigurno ćemo pamtiti. Iz nje smo izašli s jako pomiješanim osjećajima, svi smo bili pod velikim dojmom. OŠ "Milan Amruš" je škola puna ljubavi, radosti, strpljenja, iskrenosti ili kako oni kažu mala škola velikog srca.

Patricia Mikulić 2.a
Virtualna šetnja školom

Šk. god. 2022./23.
Duplikat svjedodžbe

Popis udžbenika

Šk. god. 2022./2023.

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

VAŽNO. Obratite pažnju na odabir udžbenika iz stranih jezika (1. strani jezik - nastavljači  i 2. strani jezik - početnici) te izbornih predmeta  vjeronauka ili etike.

Obavijesti

Satnica:

Brošura EBŠ

Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju