preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

Login

Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Brošura EBŠ

Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

Brošura za roditelje

 

eTwinning

eTwinning
Euro skills week

Natjecanje Dabar


Školska shema

Europska oznaka kvalitete

Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 9. 2017.

Ovaj mjesec: 933
Ovaj tjedan: 1380
Danas: 179
Every Vote Counts
Europska oznaka kvalitete za dva eTwinning projekta škole
Marija Deanković / datum: 31. 10. 2019. 06:55

Središnja služba za podršku eTwinningu iz Bruxellesa nagradila je Europskom oznakom kvalitete školu, profesoricu hrvatskoga i engleskog jezika Ivanu Opačak i njene učenike za rad na međunarodnim eTwinning projektima Valuentrepreneurship For Our Community i Every Vote Counts realiziranim u školskoj godini 2018./2019. Ovom oznakom škola je prvi put dobila priznanje za jedinstveno postignuće u okviru eTwinninga (jedne od aktivnosti programa Erasmus+) na razini Europske unije. Nagrađeni eTwinning projekti predstavljeni su na panoima u predvorju škole tijekom Dana Erasmusa (10.-11. listopada 2019.).


[OPŠIRNIJE]Dvije nacionalne oznake kvalitete za eTwinning projekte škole
Marija Deanković / datum: 26. 9. 2019. 11:47

Našoj su školi u posljednja dva dana dodijeljena dva nacionalna priznanja - dvije oznake kvalitete za prošlogodišnje eTwinning projekte Valuentrepreneurship For Our Community i Every Vote Counts. Profesorica Ivana Opačak, koordinatorica projekata, silno je ponosna na učenike sudionike koji su, promičući društveno odgovorno poduzetništvo i aktivno (europsko) građanstvo s naglaskom na sudjelovanje mladih u (europskim) demokratskim procesima, ponovno dokazali kako predani rad donosi vrsne rezultate. 


[OPŠIRNIJE]Europska nagrada za eTwinning projekt Every Vote Counts
Marija Deanković / datum: 18. 4. 2019. 07:47

Učenici naše škole, s prof. Opačak, uredili su pano u predvorju škole kako bi predstavili rezultate rada na eTwinning projektu Every Vote Counts koji je prošloga tjedna osvojio europsku nagradu. Početak je to aktivnosti u travnju i svibnju kojima će se (punoljetne) učenike škole podsjetiti na važnost promišljanja o svome pravu, ali i građanskoj dužnosti - glasati na predstojećim europskim izborima.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju