preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

Every Vote Counts

Europska oznaka kvalitete za dva eTwinning projekta škole

Autor: Marija Deanković, 31. 10. 2019. 06:55

Središnja služba za podršku eTwinningu iz Bruxellesa nagradila je Europskom oznakom kvalitete školu, profesoricu hrvatskoga i engleskog jezika Ivanu Opačak i njene učenike za rad na međunarodnim eTwinning projektima Valuentrepreneurship For Our Community i Every Vote Counts realiziranim u školskoj godini 2018./2019. Ovom oznakom škola je prvi put dobila priznanje za jedinstveno postignuće u okviru eTwinninga (jedne od aktivnosti programa Erasmus+) na razini Europske unije. Nagrađeni eTwinning projekti predstavljeni su na panoima u predvorju škole tijekom Dana Erasmusa (10.-11. listopada 2019.).

 [više]

Dvije nacionalne oznake kvalitete za eTwinning projekte škole

Autor: Marija Deanković, 26. 9. 2019. 11:47

Našoj su školi u posljednja dva dana dodijeljena dva nacionalna priznanja - dvije oznake kvalitete za prošlogodišnje eTwinning projekte Valuentrepreneurship For Our Community i Every Vote Counts. Profesorica Ivana Opačak, koordinatorica projekata, silno je ponosna na učenike sudionike koji su, promičući društveno odgovorno poduzetništvo i aktivno (europsko) građanstvo s naglaskom na sudjelovanje mladih u (europskim) demokratskim procesima, ponovno dokazali kako predani rad donosi vrsne rezultate. 

 [više]

Europska nagrada za eTwinning projekt Every Vote Counts

Autor: Marija Deanković, 18. 4. 2019. 07:47

Učenici naše škole, s prof. Opačak, uredili su pano u predvorju škole kako bi predstavili rezultate rada na eTwinning projektu Every Vote Counts koji je prošloga tjedna osvojio europsku nagradu. Početak je to aktivnosti u travnju i svibnju kojima će se (punoljetne) učenike škole podsjetiti na važnost promišljanja o svome pravu, ali i građanskoj dužnosti - glasati na predstojećim europskim izborima.

 [više]

 Virtualna šetnja školom

Šk. god. 2022./23.
Duplikat svjedodžbe

Popis udžbenika

Šk. god. 2022./2023.

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

VAŽNO. Obratite pažnju na odabir udžbenika iz stranih jezika (1. strani jezik - nastavljači  i 2. strani jezik - početnici) te izbornih predmeta  vjeronauka ili etike.

Obavijesti

Satnica:

Brošura EBŠ

Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju