preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 

Interactive museum ideas to present cultural richness

Tijekom školske godine 2019./2020. učenici 4.e razreda su u sklopu nastave engleskog jezika sudjelovali u eTwinning projektu Interactive museum ideas to present cultural richness.

Cilj projekta bio je potaknuti učenike na razmišljanje o tome što Slavonski Brod može ponuditi turistima u smislu kulturnog nasljeđa, tradicije ili važnih osoba (pisaca, plesača, sportaša, itd.). Na taj način učenici postaju svjesniji važnosti i bogatstva svoje lokalne kulture te je u obliku interaktivnih muzeja prezentiraju vršnjacima iz drugih zemalja.

Projekt je počeo u prosincu 2019. godine, a kako smo tijekom ožujka prešli na online nastavu i kako se radilo o učenicima završnih razreda koji su se morali pripremati za državnu maturu, nisu u potpunosti odrađene sve planirane aktivnosti. No, kako su učenici imali predivne ideje o osnivanju interaktivnih muzeja u našem gradu, nadam se da će iduće generacije nastaviti njihov rad.

Neke od ideja možete vidjeti na priloženim fotografijama.


Virtualna šetnja školom

Šk. god. 2022./23.
Duplikat svjedodžbe

Popis udžbenika

Šk. god. 2022./2023.

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

VAŽNO. Obratite pažnju na odabir udžbenika iz stranih jezika (1. strani jezik - nastavljači  i 2. strani jezik - početnici) te izbornih predmeta  vjeronauka ili etike.

Obavijesti

Satnica:

Brošura EBŠ

Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju