preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 

Vježbeničke trvtke Ignis d.o.o., Jinglie d.o.o. i Izvor d.o.o. sudjelovale su 6. i 7. travnja 2006. godine na 7. mežunarodnom sajmu vježbeničkih tvrtki, održanom u Zagrebu u prostoru Zagrebačkog velesajma, u organizaciji Hrvatskog središnjeg ureda za vježbeničke tvrtke "VB Zagreb" - EUROPEN. Uz vježbeničke tvrtke iz naše zemlje na sajmu su sudjelovale i vježbeničke tvrtke iz Austrije, Njemačke, Italije, Rumunjske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Albanije.

11. svibnja 2006. godine vježbeničke tvrtke su prezentirale rad u dvorani "Ivana Brlić Mažuranić", povodom Dana grada. Svoj rad su prezentirale i vježbeničke tvrtke iz drugih škola iz Slavonskoga Broda.

Posebno osvježenje je bio nastup VT Jinglie u rap varijanti.


Virtualna šetnja školom

Šk. god. 2022./23.
Duplikat svjedodžbe

Popis udžbenika

Šk. god. 2022./2023.

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

VAŽNO. Obratite pažnju na odabir udžbenika iz stranih jezika (1. strani jezik - nastavljači  i 2. strani jezik - početnici) te izbornih predmeta  vjeronauka ili etike.

Obavijesti

Satnica:

Brošura EBŠ

Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju