preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 

Školske godine 2006./07. u našoj školi je došlo do eksplozije VT. Osnovane su nove četiri: OD GLAVE DO PETE (trgovina odjećom i obućom), PRO-BIOS (trgovina mlijekom i mliječnim proizvodima) pod vodstvom profesorice Katarine Štavlić, te NIMFA (trgovina kozmetikom) i TEDDY (trgovina dječjim igračkama) pod vodstvom profesorice Marije Tomičić.

Novi djelatnici ALFE i IZVORA:

15. i 16. ožujka 2007. na Zagrebačkom velesajmu održan je 8. međunarodni sajam VT. Na Sajmu su bili: ALFA, IZVOR, OD GLAVE DO PETE i PRO-BIOS. Alfa i Izvor su sudjelovali i na natjecanju "BENKO". Budući da je Alfi to bio već drugi nastup, postigli su dobar rezultat. Bila je to najbrojnija ekipa od kako naša škola sudjeluje na Sajmovima.

Od 19. do 21. travnja 2007. u Zagrebu je u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje održana prva Smotra VT. Na Smotri je sudjelovala ekipa Ignisa.

Sve VT predstavile su se na 1. školskom sajmu VT, održanom 10. svibnja 2007., povodom Dana škole. Za uređenje upečatljivog štanda potrebno je puno ideja i marljivosti. U sajamskom prostoru vladala je poprilična gužva.

http://www.ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr/vjezbenicke_tvrtke/sajam_vt_2007_

 
Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

 
Obavijesti
 
Brošura EBŠ

 
Duplikat svjedodžbe
 
Priručnik VH&PA

 
Korisni linkovi

 

 

 
Učenički servis
 
Brošura za roditelje

 
eTwinning

 

 
Euro skills week

 
Natjecanje Dabar


 
Školska shema

 
Europska oznaka kvalitete

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 7. 9. 2020.

Ukupno: 4382
Ovaj mjesec: 4382
Ovaj tjedan: 1658
Danas: 62
 
 > Vježbeničke tvrtke  > Pregled rada  > 2006./07.
CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju