preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 

Školske godine 2006./07. u našoj školi je došlo do eksplozije VT. Osnovane su nove četiri: OD GLAVE DO PETE (trgovina odjećom i obućom), PRO-BIOS (trgovina mlijekom i mliječnim proizvodima) pod vodstvom profesorice Katarine Štavlić, te NIMFA (trgovina kozmetikom) i TEDDY (trgovina dječjim igračkama) pod vodstvom profesorice Marije Tomičić.

Novi djelatnici ALFE i IZVORA:

15. i 16. ožujka 2007. na Zagrebačkom velesajmu održan je 8. međunarodni sajam VT. Na Sajmu su bili: ALFA, IZVOR, OD GLAVE DO PETE i PRO-BIOS. Alfa i Izvor su sudjelovali i na natjecanju "BENKO". Budući da je Alfi to bio već drugi nastup, postigli su dobar rezultat. Bila je to najbrojnija ekipa od kako naša škola sudjeluje na Sajmovima.

Od 19. do 21. travnja 2007. u Zagrebu je u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje održana prva Smotra VT. Na Smotri je sudjelovala ekipa Ignisa.

Sve VT predstavile su se na 1. školskom sajmu VT, održanom 10. svibnja 2007., povodom Dana škole. Za uređenje upečatljivog štanda potrebno je puno ideja i marljivosti. U sajamskom prostoru vladala je poprilična gužva.

http://www.ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr/vjezbenicke_tvrtke/sajam_vt_2007_


Virtualna šetnja školom

Šk. god. 2022./23.
Duplikat svjedodžbe

Popis udžbenika

Šk. god. 2022./2023.

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

VAŽNO. Obratite pažnju na odabir udžbenika iz stranih jezika (1. strani jezik - nastavljači  i 2. strani jezik - početnici) te izbornih predmeta  vjeronauka ili etike.

Obavijesti

Satnica:

Brošura EBŠ

Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju