preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

Login

Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Brošura EBŠ

Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

Brošura za roditelje

 

eTwinning

eTwinning
Euro skills week

Natjecanje Dabar


Školska shema

Europska oznaka kvalitete

Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 9. 2017.

Ovaj mjesec: 933
Ovaj tjedan: 1380
Danas: 179
 

Školske godine 2006./07. u našoj školi je došlo do eksplozije VT. Osnovane su nove četiri: OD GLAVE DO PETE (trgovina odjećom i obućom), PRO-BIOS (trgovina mlijekom i mliječnim proizvodima) pod vodstvom profesorice Katarine Štavlić, te NIMFA (trgovina kozmetikom) i TEDDY (trgovina dječjim igračkama) pod vodstvom profesorice Marije Tomičić.

Novi djelatnici ALFE i IZVORA:

15. i 16. ožujka 2007. na Zagrebačkom velesajmu održan je 8. međunarodni sajam VT. Na Sajmu su bili: ALFA, IZVOR, OD GLAVE DO PETE i PRO-BIOS. Alfa i Izvor su sudjelovali i na natjecanju "BENKO". Budući da je Alfi to bio već drugi nastup, postigli su dobar rezultat. Bila je to najbrojnija ekipa od kako naša škola sudjeluje na Sajmovima.

Od 19. do 21. travnja 2007. u Zagrebu je u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje održana prva Smotra VT. Na Smotri je sudjelovala ekipa Ignisa.

Sve VT predstavile su se na 1. školskom sajmu VT, održanom 10. svibnja 2007., povodom Dana škole. Za uređenje upečatljivog štanda potrebno je puno ideja i marljivosti. U sajamskom prostoru vladala je poprilična gužva.

http://www.ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr/vjezbenicke_tvrtke/sajam_vt_2007_

preskoči na navigaciju