preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 

U školskoj godini 2007./08. nastavili smo s radom. Čak smo se "bacili" i na snimanje tv-spota, što je bio vrlo zanimljiv zadatak.

VT ALFA prezentirala je svoj radu Vijećnici Brodsko-posavske županije, prilikom predstavljanja knjige g. Mirka Čavara "Plovi Brod", 4. veljače 2008. O događaju je izvijestila Posavska Hrvatska, a zaposlenice Alfe su dale intervjue za Radio Slavoniju I SB televiziju.

18. i 19. travnja u Jastrebarskom je u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje održana Smotra VT.Na Smotri je sudjelovala VT Izvor uz pomoć Turist-biroa iz Slavonskog Broda.

8. svibnja 2008. održan je 2. školski sajam VT povodom Dana škole, na kojemu su se pojavili i neki novi igrači: EXTRA d.o.o. (trgovina alkoholnim i bezalkoholnim pićima i SPORTY d.o.o. (trgovina sportskom opremom).


Virtualna šetnja školom

Šk. god. 2022./23.
Duplikat svjedodžbe

Popis udžbenika

Šk. god. 2022./2023.

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

VAŽNO. Obratite pažnju na odabir udžbenika iz stranih jezika (1. strani jezik - nastavljači  i 2. strani jezik - početnici) te izbornih predmeta  vjeronauka ili etike.

Obavijesti

Satnica:

Brošura EBŠ

Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju