preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 

Školsku godinu 2008./09. obilježila je selidba u novu školu u Naselju Andrija Hebrang. I VT su sudjelovale u programu povodom svečanog otvorenja, 10. studenog 2008. godine.

U VT Izvor i Sporty počeli su raditi novi zaposlenici.

Pod vodstvom prof. Marije Tomičić osnovane su nove dvije VT, SLATKICA d.o.o. (trgovina slatkišima) i DIJAMANT d.o.o. (trgovina nakitom). Prof. Sanda Lukšić i 3. b razred osnovali su EXPERT d.o.o. (agenciju za foto i marketinške usluge) i APRILISTYLE d.o.o. (studio za njegu i održavanje tijela).

Zaposlenici Izvora i Sportija angažirali su se u pripremi natjecanja "Mladi poduzetnik". A jedna ekipa je osvojila i prvo mjesto na Međužupanijskom natjecanju održanom 23. veljače 2009. O pobjednicima je pisalo u Posavskoj Hrvatskoj i Večernjem listu.

Hrvatski zavod za zapošljavanje u ožujku održava SAJAM POSLOVA, događaj koji je iskoristila VT Sporty za vlastitu promociju.

Povodom Dana škole, 7. svibnja održan je 3. školski sajam vježbeničkih tvrtki.

http://www.ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr/vjezbenicke_tvrtke/sajam_vt_2009_


Virtualna šetnja školom

Šk. god. 2022./23.
Duplikat svjedodžbe

Popis udžbenika

Šk. god. 2022./2023.

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

VAŽNO. Obratite pažnju na odabir udžbenika iz stranih jezika (1. strani jezik - nastavljači  i 2. strani jezik - početnici) te izbornih predmeta  vjeronauka ili etike.

Obavijesti

Satnica:

Brošura EBŠ

Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju