Datum objave: 6. veljače 2024.
Kategorija: Vijesti

Sastanci za nove korisnike Erasmus akreditacija

by | velj 6, 2024 | Vijesti

U četvrtak, 1. veljače 2024. godine, održan je online sastanak sa svim odgojno-obrazovnim ustanovama kojima je dodijeljena Erasmus akreditacija u području odgoja i općeg obrazovanja. A 5. veljače je održan online sastanak za akreditirane ustanove iz područja strukovnog obrazovanja i osposobljavanja. Sastanke je organizirala Agencija za mobilnost i programe EU.

 Uži projektni tim naše škole (Mirta Kos Kolobarić, Marija Deanković, Ana Radočaj, Maja Antolović, Antonija Stvorić, Ivana Žalac te ravnatelj škole, prof. Mato Čaklovac) pratio je sastanak za opće obrazovanje u školskoj knjižnici. Sastanak za strukovno obrazovanje pratile su članice projektnog tima Marija Deanković i Mirta Kos Kolobarić te ravnatelj škole.

Nakon uvodnih izlaganja i primjera dobre prakse uslijedila su pitanja korisnika, a odgovori na njih svima će biti od velike pomoći pri prijavi i provedbi projekata u sklopu akreditacije.

Pročitajte još

Ekskurzija u Italiju

Proteklog vikenda (10. do 12. svibnja) učenici prvih razreda išli su na svoju prvu školsku ekskurziju u Italiju. Ekskurzija je bila nezaboravno iskustvo, a posjetili su  Veronu, Gardaland i Palmanova Outlet. Naša prva destinacija bila je Verona, poznata po svojoj...

Skip to content