preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

Ekonomsko-birotehnička škola u Slavonskom Brodu ponosna je na svoje umjetničke talente koji samozatajno čekaju priliku da procvjetaju.

Tri učenice Ekonomsko-birotehničke škole uključile su se u studenom 2012. godine u literarno-likovni natječaj „Priča o jednom harmonikašu“ Gradske knjižnice Slavonski Brod i Brodskog harmonikaškog orkestra „Bela pl. Panthy“ u povodu 3. međunarodnog festivala harmonike „Bela pl. Panthy“. Vlatka Bošnjak (1.b) naslikala je likovni rad, a Katarina Sirovina i Margareta Kolobarić (4.c) napisale su literarne uratke.

16. studenoga 2012. u Gradskoj knjižnici proglašeni su pobjednici natječaja, a nazočni gosti – učenici natjecatelji, učitelji mentori i članovi obitelji – imali su prigodu uživati u zvucima harmonike i umjetničkim djelima pobjednika. Katarinina „Priča o harmonikašu“ – pobjednički rad literarnoga natječaja u konkurenciji učenika srednjih škola – osvojila je publiku svojom originalnošću i jezičnom svježinom, a Vlatkin likovni rad, koji oduševljava raskošnim bojama, osvojio je 2. mjesto u konkurenciji likovnih radova srednjoškolaca. Katarina će, kao i svi učenici pobjednici, imati prigodu prisustvovati koncertu brodskih harmonikaša u Kazališno-koncertnoj dvorani „Ivana Brlić-Mažuranić“ ovoga mjeseca.

Autorica teksta: Ivana Opačak, prof.

Autorica fotografija: Snježana Bošnjak (majka)
 
Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

 
Obavijesti
 
Brošura EBŠ

 
Duplikat svjedodžbe
 
Priručnik VH&PA

 
Korisni linkovi

 

 

 
Učenički servis
 
Brošura za roditelje

 
eTwinning

 

 
Euro skills week

 
Natjecanje Dabar


 
Školska shema

 
Europska oznaka kvalitete

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 7. 9. 2020.

Ukupno: 4382
Ovaj mjesec: 4382
Ovaj tjedan: 1658
Danas: 62
 
 > Izvannastavne aktivnosti
CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju