preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

Login

Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Brošura EBŠ

Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

Brošura za roditelje

 

eTwinning

eTwinning
Euro skills week

Natjecanje Dabar


Školska shema

Europska oznaka kvalitete

Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 9. 2017.

Ovaj mjesec: 931
Ovaj tjedan: 1378
Danas: 177

Ekonomsko-birotehnička škola u Slavonskom Brodu ponosna je na svoje umjetničke talente koji samozatajno čekaju priliku da procvjetaju.

Tri učenice Ekonomsko-birotehničke škole uključile su se u studenom 2012. godine u literarno-likovni natječaj „Priča o jednom harmonikašu“ Gradske knjižnice Slavonski Brod i Brodskog harmonikaškog orkestra „Bela pl. Panthy“ u povodu 3. međunarodnog festivala harmonike „Bela pl. Panthy“. Vlatka Bošnjak (1.b) naslikala je likovni rad, a Katarina Sirovina i Margareta Kolobarić (4.c) napisale su literarne uratke.

16. studenoga 2012. u Gradskoj knjižnici proglašeni su pobjednici natječaja, a nazočni gosti – učenici natjecatelji, učitelji mentori i članovi obitelji – imali su prigodu uživati u zvucima harmonike i umjetničkim djelima pobjednika. Katarinina „Priča o harmonikašu“ – pobjednički rad literarnoga natječaja u konkurenciji učenika srednjih škola – osvojila je publiku svojom originalnošću i jezičnom svježinom, a Vlatkin likovni rad, koji oduševljava raskošnim bojama, osvojio je 2. mjesto u konkurenciji likovnih radova srednjoškolaca. Katarina će, kao i svi učenici pobjednici, imati prigodu prisustvovati koncertu brodskih harmonikaša u Kazališno-koncertnoj dvorani „Ivana Brlić-Mažuranić“ ovoga mjeseca.

Autorica teksta: Ivana Opačak, prof.

Autorica fotografija: Snježana Bošnjak (majka)
preskoči na navigaciju