Datum objave: 15. siječnja 2024.

Kreativno suradničko pisanje u eTwinning projektu Our digital stories

9. siječnja 2024. godine održan je videsastanak s više od 50 učenika iz škola partnerica u ovome eTwinning projektu.

Prvo smo svi odigrali Kahoot kviz u kojemu smo provjerili znanje o sigurnosti na internetu i o pristojnoj komunikaciji u online okruženju.

Nakon toga su nastavnici i učenici predstavili sebe i svoje škole partnerima, a našu školu predstavile su Lucija Krijan i Leona Jeleč, 2.e razred.

 

Zatim su učenici putem brainstorminga pisali o tome što smatraju da čini dobru priču, a njihove ideje možete pogledati na slici ispod:

 

Nakon toga smo zajednički prošli kroz prezentaciju koja učenicima daje savjete za pisanje dobre priče – one koja će pažnju čitatelja držati od početka do kraja.

Učenici su podijeljeni u međunarodne timove i dobili su detaljne upute o zadatku unutar kojega će pisati suradničke priče.

Koordinatorica projekta:

Mirta Kos Kolobarić, prof. izvrsni savjetnik

Pročitajte još

Europska agora mladih na gradskome trgu

Povodom obilježavanja Dana Europe, Europe Direct Slavonski Brod organizirao je danas, u prijepodnevnim satima, Europsku agoru mladih na Trgu Ivane Brlić Mažuranić. Na događanju su sudjelovali učenici i nastavnici svih brodskih srednjih škola, a našu su školu...

Poziv na razgovor s kandidatima – intervju (23.4.2024.)

Na temelju članka 10. stavak 1. Pravilnika o načinu i postupku zapošljavanja Ekonomsko-birotehničke škole, Slavonski Brod, pozivaju se na razgovor - intervju kandidati prijavljeni na natječaj: Stručni suradnik psiholog Poziv na razgovor - psiholog Nastavnik povijesti...

Dan Europe u školi

Zakoračili smo u tjedan koji će biti posvećen obilježavanju Dana Europe (9. svibnja). Učenici 1. c i 1. e razreda, s dvjema učenicama 3. c razreda (Ela Benčina i Laura Mikić) te nastavnicama Irenom Mikajević i Ivanom Opačak, organizirali su jučer, u prostoru bivše...

Skip to content