Datum objave: 11. travnja 2024.
Kategorija: Strani jezici | Vijesti

Natječaj u kreativnom pisanju na engleskom jeziku – HUPE in Storyland

by | tra 11, 2024 | Strani jezici, Vijesti

I ove godine učenice naše škole uključile su se u natječaj u kreativnom pisanju na engleskom jeziku na nacionalnoj razini, HUPE in Storyland. Natječaj se provodio u razdoblju od studenoga 2023. do siječnja 2024. godine.

HUPE je kratica za Hrvatsko udruženje profesora engleskog jezika. Svake godine organizira razne oblike stručnoga usavršavanja za profesore, ali i potiče učenike na razvoj jezičnih vještina na engleskom jeziku. Ovaj natječaj u kreativnom pisanju održava se već 3. godinu za redom, i to u kategorijama za 5. i 6. razred osnovne škole, 7. i 8. razred osnovne škole te za sve razrede srednje škole.

Učenice Lorena Conjar (2. e), Doris Vojnović (2. e) te Iva Devčić (4. g), pod mentorstvom prof. engleskoga jezika, Mirte Kos Kolobarić, napisale su prekrasne priče s kojima su sudjelovale u natječaju. Iako nisu osvojile nagrade, pokazale su talent za pisanje i marljivost. HUPE će sve priče objediniti i objaviti u digitalnoj zbirci. Do tada, priče naših učenica možete pročitati u prilogu.

Čestitke učenicama!

Unexpected love

THE CONFLUENCE OF THE SOULS

Complicated

Mentorica:

mr.sc. Mirta Kos Kolobarić

prof. izvrsni savjetnik

Pročitajte još

Poziv na radionicu na engleskom jeziku

U četvrtak, 2. svibnja 2024. godine u 14.30 sati, obilježit ćemo u Ekonomsko-birotehničkoj školi Dane medijske pismenosti prigodnom radionicom na engleskom jeziku, The modern ideal of beauty. Istražit ćemo načine na koji mediji vrše pritisak na našu svijest o...

Dani medijske pismenosti: Mladi, mediji i demokracija

Marija Brkić (Srednja škola Konjščina) i Ivana Opačak (Ekonomsko-birotehnička škola, Slavonski Brod) organizirale su danas (25. travnja 2024., 9.45 - 10.30) sastanak na platformi Zoom, koji je registriran kao hibridno javno događanje pod nazivom Mladi, mediji i...

Skip to content