Datum objave: 10. svibnja 2024.
Kategorija: Vijesti

Dan otvorenih vrata EBŠ

by | svi 10, 2024 | Vijesti

U petak, 10. svibnja, proslavili smo Dan naše Ekonomsko-birotehničke škole, i to tako da smo svoja vrata otvorili učenicima osmih razreda osnovnih škola.

Osmašima iz naše županije učenici i nastavnici predstavili su svih 5 zanimanja za koja se mogu obrazovati u našoj školi. Prezentirali smo im mogućnosti koje im naša škola nudi uz nastavne sadržaje, kao što su sudjelovanja u programu EPAS, Erasmus i eTwinning projektima, humanitarne aktivnosti i volontiranje u našem volonterkom klubu „Kapi volje“. Učenicima smo pokazali i naš trim kabinet sa spravama za vježbanje u kojemu se održava nastava tjelesne i zdravstvene kulture.

Za učenike smo organizirali i kratki online kviz poznavanja naše škole, na kojemu smo najuspješnije i nagradili simboličnim nagradama.

Posjetili su nas učenici iz 13 osnovnih škola naše županije. Zahvaljujemo svim učenicima, roditeljima, nastavnicima i stručnim suradnicima koji su nas došli posjetiti!

Pročitajte još

Ekskurzija u Italiju

Proteklog vikenda (10. do 12. svibnja) učenici prvih razreda išli su na svoju prvu školsku ekskurziju u Italiju. Ekskurzija je bila nezaboravno iskustvo, a posjetili su  Veronu, Gardaland i Palmanova Outlet. Naša prva destinacija bila je Verona, poznata po svojoj...

Skip to content