Datum objave: 13. svibnja 2024.

Na Danu otvorenih vrata EBŠ predstavljen eTwinning projekt Our Digital Stories

Ekonomsko-birotehničku školu na Danu otvorenih vrata održanom 10. svibnja 2024. godine posjetio je izuzetno velik broj učenika osmih razreda osnovnih škola iz naše županije. Bila je to odlična prilika da im se, uz obrazovne programe koje naša škola nudi, prezentiraju i razni projekti i natjecanja u kojima sudjeluju naši učenici.

Tako su Ema Jevtić i Niko Matuško (2. e razred), nakon videa kojega je izradio njihov razred o smjeru hotelijersko-turistički tehničar, prezentirali i eTwinning projekt u kojemu sudjeluje njihov cijeli razred – Our Digital Stories. Ema i Niko su opisali svoja iskustva i prikazali brojne projektne aktivnosti. Detaljno su opisali način na koji su surađivali učenici tijekom pisanja suradničkih priče i izrade digitalnih priča.

Nadamo se da smo ovime potaknuli interes budućih učenika za eTwinning projekte.

mr.sc. Mirta Kos Kolobarić

prof. izvrsni savjetnik

Pročitajte još

Maketa srednjovjekovnog grada

Ja sam Noa Midžić, učenik 2. e razreda Ekonomsko-birotehničke škole u Slavonskom Brodu, smjer hotelijersko-turistički tehničar. Za taj smjer sam se odlučio jer me privlače jezici, kojih trenutno učim tri, a zanimaju me i hoteli te sve vezano za ugostiteljstvo i tu...

Skip to content