Datum objave: 25. rujna 2024.
Kategorija: EPAS | Vijesti

Brodski hodaton

by | ruj 25, 2024 | EPAS, Vijesti

Učenici 1. C i 2. C razreda 20. rujna su se uputili iz Ekonomsko-birotehničke škole prema Trgu Ivane Brlić Mažuranić. Ondje su sudjelovali na Brodskom hodatonu, jednom od ključnih događaja Europskog tjedna mobilnosti.

Hodaton promovira održivu mobilnost i potiče građane na korištenje alternativnih oblika prijevoza. Naši su učenici sudjelovali u pratnji prof. Jelić (2. C) i prof. Opačak (1. C). Posjetili smo razne štandove organizatora, poput Gradske organizacije Crvenog križa i udruga “Vrapčići” i “Regoč” te se družili s učenicima iz drugih škola.  Također, važnost održive mobilnosti iskazala je Božica Sedlić, iz Europskog doma Slavonski Brod, koja ima iskustvo dugogodišnjeg  organiziranja ovakvih manifestacija. Zadovoljstvo nam je sudjelovati u ovako važnom i motivirajućem događaju.

Ana Rašić i Patricia Kolić, 2. C

 

Pročitajte još

Dan europske baštine 2024.

Povodom Dana europske baštine 2024. učenici 4. b razreda prisustvovali su predavanju u Gradskoj knjižnici koje je održala Darija Perković-Bošnjak, viša savjetnica - konzervator u Ministarstvu kulture i medija RH. Na predavanju su upoznati s brojnim materijalnim i...

Skip to content