preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

Login

Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Brošura EBŠ

Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

Brošura za roditelje

 

eTwinning

eTwinning
Euro skills week

Natjecanje Dabar


Školska shema

Europska oznaka kvalitete

Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 9. 2017.

Ovaj mjesec: 933
Ovaj tjedan: 1380
Danas: 179
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
U'r'ON i EPAS projektne aktivnosti predstavljene na lokalnome radiju
Autor: Ivana Opačak, 6. 3. 2020.

Učenici naše škole Dajana Ivičić (3.e), Leon Ferić (3.b) i Hrvoje Birtić (3.c), u pratnji prof. Ivane Opačak, gostovali su 5. ožujka 2020. na slavonskobrodskome Radiju 92 FM. Ondje ih je ugostila novinarka Irena Vukas s kojom su razgovarali o svome angažmanu na projektnim aktivnostima s europskom dimenzijom u školi i nedavnome putovanju u Bruxelles. Slušajte ih u radijskoj emisiji EU Lokalac u subotu (7. ožujka 2020.) u 13 sati!


Naši su učenici na radiju predstavili već završene projekte (Every Vote Counts i EU4mE&U) koji su im donijeli brojna priznanja i nagradna putovanja (u Aachen i Bruxelles), ali i projekte (U'r'ON i EPAS) koji su u tijeku... i čijim se uspjesima u budućnosti također veselimo. Da ne otkrivamo što su sve gosti radija rekli (o građanskoj pismenosti i angažmanu mladih u lokalnoj zajednici, posjetu europskim institucijama i planovima za budućnost..., slušajte ih u subotu (7. ožujka 2020.) u 13 sati u EU Lokalcu na Radiju 92 FM (EU Frekvencija Vol.3)... 

Suradnja škole s lokalnim medijima osobito je važna za sve sudionike projektnih aktivnosti, ali i za lokalnu zajednicu. Vjerujemo kako će ova aktivna europska ekipa biti poticaj drugim mladima za kreativni iskorak i osobni rast. Zahvaljujemo novinarki Ireni Vukas i Radiju 92 FM na ugodnom druženju i veselimo se susretima i profesionalnoj suradnji u budućnosti.

Ivana Opačak, prof. savjetnik

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju