preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

Login

Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Brošura EBŠ

Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

Brošura za roditelje

 

eTwinning

eTwinning
Euro skills week

Natjecanje Dabar


Školska shema

Europska oznaka kvalitete

Brojač posjeta
Ispis statistike od 1. 9. 2017.

Ovaj mjesec: 933
Ovaj tjedan: 1380
Danas: 179
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Čestitka ambasadora EP-a povodom Dana škole
Autor: Ivana Opačak, 15. 5. 2020.

Naši ambasadori juniori i seniori Europskoga parlamenta snimili su videočestitku povodom Dana škole. Danas predstavljamo i videoradove koje su izradili za nacionalne natječaje Što EU čini za mene po pitanju zaštite okoliša EU u mojoj školi - moja škola u EU (programa Euroscola) Ureda Europskoga parlamenta u Hrvatskoj tijekom ove školske godine. 


Učenici i nastavnici naše škole danas slave svoj dan... Videočestitku koju su izradili ambasadori juniori i seniori Europskoga parlamenta možete pogledati na poveznici ispod fotografije.

https://www.youtube.com/watch?v=gjeIgm7DhDk

 
Danas predstavljamo i dva videorada koja su naši ambasadori juniori (pod mentorstvom profesorice Ivane Opačak) izradili za potrebe nacionalnih natječaja (programa Euroscola) Ureda Europskoga parlamenta u Hrvatskoj tijekom ove školske godine. U rujnu 2019. poslali su snažnu ekološku poruku Kad ja odrastem..., odgovorivši na pitanje Što EU čini za mene po pitanju zaštite okoliša? Iako rad učenika nije nagrađen, ponosni smo na trajni podsjetnik na važnost ekološke osviještenosti i odgovorna postupanja u trenutku klimatskih promjena. Rad je dostupan na sljedećoj poveznici: 
 
 
Videorad EU u mojoj školi - moja škola u EU (izrađen u ožujku o.g.) predstavlja europske projekte i promišljanja učenika o europskoj dimenziji obrazovanja u našoj školi. Nagrada je za pobjednike trebala biti putovanje u Strasbourg na susret mladih u svibnju ove godine... da nije bilo COVID-19 pandemije... Budući je pandemija spriječila održavanje svih fizičkih europskih događanja, pobjednika "nema", odnosno sve su škole sudionice natjecanja pobjednice, a videoradovi donijet će dodatne bodove školama tijekom evaluacije EPAS programa. Čestitamo i zahvaljujemo svim sudionicima ove projektne aktivnosti!
 
 
 
Sretan Dan škole žele vam vaši EPAS-ovci!!!
[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju