preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 > Naslovnica
Vijesti

Digitalni obrazovni modul FSO-a o izborima za Hrvatski sabor

Autor: Ivana Opačak, 20. 6. 2020.

Početkom lipnja o.g. Forum za slobodu odgoja pripremio je digitalni obrazovni modul za učenice i učenike srednjih škola o izborima za Hrvatski sabor. Modul se sastoji od prezentacije u kojoj se učenici, samostalno ili uz pomoć nastavnika/-ce, upoznaju s nekoliko tema vezanih za izbore te s postupkom glasanja (što je važno jer će dio srednjoškolaca ove godine moći prvi put glasati). Posebnost ovoga modula je što sadrži ispit koji učenici mogu riješiti, a ako točno riješe više od 60% ispita dobivaju potvrdu o završenome digitalnom obrazovnom modulu.

Neki su učenici (ambasadori juniori EP-a) već proučili materijale, osnažili svoje građanske kompetencije, provjerili svoje znanje i zavrijedili potvrdu Foruma. Najvažnije od svega – spremni su (neki prvi put) iskoristiti svoje pravo, preuzeti odgovornost i sudjelovati u nacionalnome slavlju demokracije. Pozivamo sve zainteresirane učenike da pristupe digitalnome modulu na OVOJ POVEZNICI.
Šk. god. 2020./21.

Protokol organizacije rada u Ekonomsko-birotehničkoj školi

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 (MZO)

Molimo posjetitelje škole da sve što mogu obave putem telefona ili e-maila (informacije, potvrde i sl.). U slučaju potrebe dolaska u školu, moraju se prethodno najaviti.

Telefon: 035/443-175

e-mail: skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr

Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

 

Brošura EBŠ

Duplikat svjedodžbe
Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju