preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 > Naslovnica
Vijesti

Intervju s razrednikom u Mjesecu hrvatske knjige

Autor: Ivana Opačak, 20. 10. 2020.

Učenici 1.a razreda u Mjesecu hrvatske knjige čitaju (na hrvatskome jeziku) i pišu... Naučili su pisati vijest... i intervju... U nastavku teksta pročitajte kratku vijest učenika Stjepana Guska i jedan suradnički intervju s povodom... s najdražim profesorom... i najdražim razrednikom... 

 

Na nastavi hrvatskoga jezika 15. listopada 2020. obrađivali smo i naučili što je intervju. Također smo naučili raditi u Googleovu dokumentu (za suradničko kreiranje). Povodom obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige, a i da se bolje upoznamo na početku 1. razreda, odlučili smo napraviti suradnički online intervju s našim razrednikom.

Svatko iz razreda postavio je razredniku jedno ili nekoliko pitanja na koja je on potom odgovorio. (Čitajte: Razrednik je, putem poveznice, dobio domaću zadaću u Teamsu!) Razrednik je znao tko mu je postavio koje pitanje jer su mu bila dostupna imena učenika i profesorice… tako da se s nekima kasnije mogao osobno “obračunati”… Učili smo na zabavan način. Danas se još bolje poznajemo i razumijemo!

Na OVOJ poveznici pročitajte i vi naš prvi razredni intervju!

Stjepan Gusak, 1.a
Šk. god. 2020./21.

Protokol organizacije rada u Ekonomsko-birotehničkoj školi

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 (MZO)

Molimo posjetitelje škole da sve što mogu obave putem telefona ili e-maila (informacije, potvrde i sl.). U slučaju potrebe dolaska u školu, moraju se prethodno najaviti.

Telefon: 035/443-175

e-mail: skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr

Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

 

Brošura EBŠ

Duplikat svjedodžbe
Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju