preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 > Naslovnica
Vijesti

Upute za učenike i roditelje za nastavu na daljinu

Autor: Marija Deanković, 11. 12. 2020.

Sukladno Zaključku Stožera civilne zaštite Brodsko-posavske županije od 14. prosinca 2020. godine do kraja 1. polugodišta, 23. prosinca 2020. godine, nastava će se odvijati na daljinu, prema Modelu C. Nastava na daljinu se odvija prema redovnom rasporedu (14. prosinca - „bijela“ smjena).

Nastava na daljinu odvija se prema redovnom školskom rasporedu. Učenik treba biti prisutan u Microsoft Teams virtualnoj učionici za vrijeme sata. Nastavnik će učenike obavijestiti hoće li se pojedini sat odvijati putem videokonferencije ili će im postaviti materijale i na grupi odgovoriti na pitanja i dati dodatna pojašnjenja. Učenici mogu nastavu pratiti pomoću stolnih/prijenosnih računala, tableta ili pametnih mobilnih telefona. Ukoliko učenik ima tehničkih poteškoća u redovitom praćenju nastave u realnom vremenu, treba to dati do znanja razredniku i predmetnom nastavniku, no zadatke koje nastavnici postavljaju treba rješavati i slati u zadanom vremenu.

Od učenika se očekuje aktivno sudjelovanje na nastavi i praćenje nastave u realnom vremenu.

Školska knjižnica će u razdoblju u kojem se odvija nastava na daljinu za posudbu knjiga biti otvorena ponedjeljkom i srijedom od 8:00 do 12:00 sati.

 

ODLUKU o organiziranju nastave na daljinu - Model C pročitajte OVDJE.
Šk. god. 2020./21.

Protokol organizacije rada u Ekonomsko-birotehničkoj školi

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 (MZO)

Molimo posjetitelje škole da sve što mogu obave putem telefona ili e-maila (informacije, potvrde i sl.). U slučaju potrebe dolaska u školu, moraju se prethodno najaviti.

Telefon: 035/443-175

e-mail: skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr

Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

 

Brošura EBŠ

Duplikat svjedodžbe
Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju