preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 > Naslovnica
Vijesti

14. tjedan psihologije u našoj školi

Autor: Marija Deanković, 26. 2. 2021.

Povodom 14. tjedna psihologije (od 15. do 21. veljače 2021.) školska je psihologinja za učenike naše škole pripremila nekoliko aktivnosti.

Učenici četvrtih razreda imali su priliku sudjelovati na radionici „Kako biti podrška drugima?“ kojoj je cilj bio zamijeniti svima već poznate izjave poput „bit će bolje“, „misli pozitivno“, „nemoj se brinuti“ izjavama koje će pružiti podršku i utjehu osobama kojima je ona potrebna. Na kraju radionice učenici su pisali riječi podrške za druge učenike koje su postavljene na plakate na dva ulaza škole kako bi ih svi učenici vidjeli.

Za sve učenike i djelatnike škole je pripremljena izložba optičkih iluzija pod nazivom „Tjedan iluzija u EBŠ“. Iluzije su bile postavljene na vrata učionica, a svi zainteresirani mogli su isprobavati različite iluzije i uvjeriti se da nije sve uvijek onako kako nam se čini. Također je pripremljena iluzija stolice, na kojoj su se svi zainteresirani mogli fotografirati.

Ivana Galić, stručna suradnica psihologinja
Šk. god. 2020./21.

Protokol organizacije rada u Ekonomsko-birotehničkoj školi

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 (MZO)

Molimo posjetitelje škole da sve što mogu obave putem telefona ili e-maila (informacije, potvrde i sl.). U slučaju potrebe dolaska u školu, moraju se prethodno najaviti.

Telefon: 035/443-175

e-mail: skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr

Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

 

Brošura EBŠ

Duplikat svjedodžbe
Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju