preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 > Naslovnica
Vijesti

Kako izraditi kratki "call-to-action" video

Autor: Ivana Opačak, 19. 3. 2021.

Prof. Opačak danas je sudjelovala na interaktivnoj videoradionici zajednoza.eu koju je za ambasadore juniore i seniore Europskoga parlamenta organizirao Ured EP-a u Hrvatskoj. Voditelji radionice na platformi Zoom bili su Petra Kovačević (TV Student), Maša Zibar (YouTube vlogerica), Bruno Lukić (YouTuber, JoomBoos) i Tomislav Pancirov (lifestyle poduzetnik).

 

Ambasadori juniori i seniori mogli su dobiti korisne savjete o tome kako izraditi kratki call-to-action video (videoprilog kojim će na društvenim mrežama potaknuti mlade na uključivanje u europsku kampanju). Savjeti će im uskoro trebati jer je pred njima novi videoizazov – do kraja travnja trebaju izraditi završni video na temu zajednoza.eu.

Naši su ambasadori juniori propustili ovo e-događanje jer većini termin u međusmjeni (12.00 – 13.00) nije odgovarao, a neki su bili na terenskome zadatku (na sjednici Parlamenta mladih Slavonskoga Broda u gradskome Centru mladih)… Na službenome YouTube kanalu Europskoga parlamenta u Hrvatskoj (OVDJE) dostupna je videosnimka događanja koju svi ambasadori mogu pogledati i detaljno analizirati. Profesorici Opačak dostavljeni su radni materijali s e-sastanka koji će također biti od koristi... jer slijedi nam novo snimanje… Stay tuned!

 
Šk. god. 2020./21.

Protokol organizacije rada u Ekonomsko-birotehničkoj školi

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 (MZO)

Molimo posjetitelje škole da sve što mogu obave putem telefona ili e-maila (informacije, potvrde i sl.). U slučaju potrebe dolaska u školu, moraju se prethodno najaviti.

Telefon: 035/443-175

e-mail: skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr

Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

 

Brošura EBŠ

Duplikat svjedodžbe
Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju