preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 > Naslovnica
Vijesti

Županijska natjecanja u šk. god. 2020./21.

Autor: Mirjana Samardžić, 26. 3. 2021.

Županijska natjecanja sukladno izmijenjenom Vremeniku natjecanja i smotri u školskoj godini 2020./21. i uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo RH održana su u matičnoj školi. Nakon održanih školskih natjecanja tijekom siječnja 2021. godine, dio učenika i mentora na temelju ostvarenih rezultata pozvani su na županijska natjecanja.

Čestitke učenicima i mentorima .smiley 

23. ožujka 2021. održano je Nadbiskupijsko natjecanje iz vjeronauka - vjeronaučna  olimpijada. Natjecatelji su bili Petra Popić, Nikolina Blažević, Gabrijela Kovačević i Andrej Has. Njihova mentorica bila je vjeroučiteljica Mihaela Maričević.

24. ožujka 2021. održano je Županijsko natjecanje iz Engleskog jezika na kojem je sudjelovala učenica Dajana Ivičić i mentorica Mirta Kos Kolobarić, prof.

25. ožujka 2021. održano je Županijsko natjecanje iz Geografije.  Sudionici su bili učenici: Alan Nuhanović i mentorica Anamarija Sverić, prof. te Dorotea Stojanović i mentor Nikola Sivirć, prof.
Šk. god. 2020./21.

Protokol organizacije rada u Ekonomsko-birotehničkoj školi

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 (MZO)

Molimo posjetitelje škole da sve što mogu obave putem telefona ili e-maila (informacije, potvrde i sl.). U slučaju potrebe dolaska u školu, moraju se prethodno najaviti.

Telefon: 035/443-175

e-mail: skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr

Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

 

Brošura EBŠ

Duplikat svjedodžbe
Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju