preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 > Naslovnica
Vijesti

Prvenstvo škole u stolnom tenisu

Autor: Antonija Stvorić, 20. 5. 2022.

Od ove školske godine, u našoj školi smo dobili stol za stolni tenis, i zbog toga se puno učenika tijekom nastave Tjelesne i zdravstvene kulture počelo baviti ovim vrlo zanimljivim sportom.

Tijekom godine, učenici su igrali turnire unutar svojih razreda pa je došlo do ideje da se odigra školsko prvenstvo, da učenici svih razreda odmjere snage i vide tko je najbolji stolnotenisač u školi.

Svemu ovome je sigurno pridonijelo što su učenice naše škole ove godine prvakinje županije u stolnom tenisu, te su sudjelovale na Državnom prvenstvu u Poreču.

U konkurenciji učenika na kraju natjecanja po kup sistemu, najbolji je Anton Kulić iz 2. d razreda, drugo mjesto osvojio je Kristijan Marinić iz 4. a, a treći je Franjo Jurišić iz 3.a razreda.

U konkurenciji učenica najbolja je Danijela Martinović, učenica 2.d razreda, druga je Katja Radošević, a treća Roberta Rašić, obje iz 2. e razreda.

Natjecanje je prošlo u vedroj ali borbenoj atmosferi i sigurno će postati tradicionalno. Nadamo se dogodine da će se uključiti i nastavnici, što će sigurno doprinijeti dodatnoj atraktivnosti.

 

Snježana Cindrić, prof.
Virtualna šetnja školom

Šk. god. 2021./22.

Telefon: 035/443-175

e-mail: skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr

 

Duplikat svjedodžbe

Popis udžbenika

2021./2022.

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

Brošura EBŠ

Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju