preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 > Naslovnica
Vijesti

„Igračku odvoji, osmijeh osvoji!“

Autor: Marija Deanković, 21. 12. 2022.

Učenici i nastavnici Ekonomsko-birotehničke škole su i ove godine sudjelovali u humanitarnoj akciji prikupljanja dječjih igračaka za pedijatrijski odjel Opće bolnice „Dr. Josip Benčević“.

Humanitarna akcija trajala je od 15. studenog do 15. prosinca. Prikupljeno je puno igračaka koje će, nadamo se, bar malo razveseliti i donijeti djeci osmijeh na lice. Hvala svima koji su donirali svoje igračke, a posebno hvala učenicima 3.c koji su pakirali igračke. Zahvaljujemo i našoj bivšoj učenici Loreni Princip koja je i sama sudjelovala u akciji te potaknula svoje prijatelje da se uključe u ovu humanitarnu akciju. Donaciju su prevezle prof. Maričević i Stvorić, a medicinske sestre s Odjela za pedijatriju su preuzele donaciju i bile oduševljene količinom skupljenih igračaka.

Dječji osmijeh je neprocjenjiv, a mi smo presretni ako možemo izmamiti taj osmijeh!

Antonija Stvorić, prof.
Virtualna šetnja školom

Šk. god. 2022./23.
Duplikat svjedodžbe

Popis udžbenika

Šk. god. 2022./2023.

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

VAŽNO. Obratite pažnju na odabir udžbenika iz stranih jezika (1. strani jezik - nastavljači  i 2. strani jezik - početnici) te izbornih predmeta  vjeronauka ili etike.

Obavijesti

Satnica:

Brošura EBŠ

Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju