preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 > Naslovnica
Vijesti

Čestitka ambasadora EP-a povodom Dana škole

Autor: Ivana Opačak, 15. 5. 2020.

Naši ambasadori juniori i seniori Europskoga parlamenta snimili su videočestitku povodom Dana škole. Danas predstavljamo i videoradove koje su izradili za nacionalne natječaje Što EU čini za mene po pitanju zaštite okoliša EU u mojoj školi - moja škola u EU (programa Euroscola) Ureda Europskoga parlamenta u Hrvatskoj tijekom ove školske godine. 

Učenici i nastavnici naše škole danas slave svoj dan... Videočestitku koju su izradili ambasadori juniori i seniori Europskoga parlamenta možete pogledati na poveznici ispod fotografije.

https://www.youtube.com/watch?v=gjeIgm7DhDk

 
Danas predstavljamo i dva videorada koja su naši ambasadori juniori (pod mentorstvom profesorice Ivane Opačak) izradili za potrebe nacionalnih natječaja (programa Euroscola) Ureda Europskoga parlamenta u Hrvatskoj tijekom ove školske godine. U rujnu 2019. poslali su snažnu ekološku poruku Kad ja odrastem..., odgovorivši na pitanje Što EU čini za mene po pitanju zaštite okoliša? Iako rad učenika nije nagrađen, ponosni smo na trajni podsjetnik na važnost ekološke osviještenosti i odgovorna postupanja u trenutku klimatskih promjena. Rad je dostupan na sljedećoj poveznici: 
 
 
Videorad EU u mojoj školi - moja škola u EU (izrađen u ožujku o.g.) predstavlja europske projekte i promišljanja učenika o europskoj dimenziji obrazovanja u našoj školi. Nagrada je za pobjednike trebala biti putovanje u Strasbourg na susret mladih u svibnju ove godine... da nije bilo COVID-19 pandemije... Budući je pandemija spriječila održavanje svih fizičkih europskih događanja, pobjednika "nema", odnosno sve su škole sudionice natjecanja pobjednice, a videoradovi donijet će dodatne bodove školama tijekom evaluacije EPAS programa. Čestitamo i zahvaljujemo svim sudionicima ove projektne aktivnosti!
 
 
 
Sretan Dan škole žele vam vaši EPAS-ovci!!!
 
Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

 
Obavijesti
 
Brošura EBŠ

 
Duplikat svjedodžbe
 
Priručnik VH&PA

 
Korisni linkovi

 

 

 
Učenički servis
 
Brošura za roditelje

 
eTwinning

 

 
Euro skills week

 
Natjecanje Dabar


 
Školska shema

 
Europska oznaka kvalitete

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 7. 9. 2020.

Ukupno: 4191
Ovaj mjesec: 4191
Ovaj tjedan: 1467
Danas: 283
 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju