preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 > EPAS
Vijesti

Zadržali smo titulu Škole ambasadorice Europskoga parlamenta

Autor: Ivana Opačak, 31. 8. 2021.

Stigli su službeni rezultati evaluacije EPAS programa. Naša je škola zadržala titulu Škole ambasadorice Europskoga parlamenta i plasirala se na visoko 4. mjesto među 42 škole sudionice Programa u Hrvatskoj... Čak 39 naših učenika steklo je status ambasadora juniora, a pet je nastavnica - Vanja Bano, Sanda Kovačić, Dajana Marinić, Ivana Žalac i Ivana Opačak - steklo status ambasadorica seniorki Europskoga parlamenta. Čestitke svima i HVALA na doprinosu ovome lijepom rezultatu!

Podsjetimo se… Temeljem sjajnih rezultata projekta EU4mE&U (najuspješnijega nacionalnog projekta s europskom dimenzijom za mlade u 2018.) naša je škola u listopadu 2019. dobila službeni poziv Europskoga parlamenta (Ureda u RH) za uključivanje u program Škola ambasador Europskoga parlamenta/European Parliament Ambassador School (EPAS). Kao škola-kandidat u školskoj godini 2019./2020. borili smo se za stjecanje službenoga statusa škole ambasadorice. OVDJE su predstavljeni svi naši tadašnji ambasadori. U rujnu 2020. postali smo službena EPAS-ica, plasiravši se među 5 najuspješnijih škola sudionica Programa. Iza nas je druga godina provedbe Programa… Brojčano rastemo... I dalje smo među najuspješnijima…

Evaluaciju provedbe Programa u šk. god. 2020./2021. proveo je Forum za slobodu odgoja na temelju anketnoga upitnika za ambasadore juniore i seniore te online intervjua s nastavnicima koordinatorima Programa. U procesu evaluacije korišteni su kvalitativni i kvantitativni evaluacijski postupci. U prilogu ovoj vijesti nalazi se globalni izvještaj evaluatora s rezultatima anketnoga ispitivanja te dokument s poretkom sudionica Programa i ostvarenim bodovima u prošloj školskoj godini.

Uskoro na adresu škole stižu diplome za ambasadore seniore i juniore, a prošle godine zaslužena plaketa s europskom titulom već je istaknuta na ulazu u školu.

 

Program Škola ambasador Europskoga parlamenta nastavlja se i u 2021./2022.. Pozivamo sve zainteresirane učenike i nastavnike da se pridruže našem EPAS timu!

Ivana Opačak, prof. (koordinatorica provedbe EPAS programa u našoj školi) 
Virtualna šetnja školom

Šk. god. 2022./23.
Duplikat svjedodžbe

Popis udžbenika

Šk. god. 2022./2023.

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

VAŽNO. Obratite pažnju na odabir udžbenika iz stranih jezika (1. strani jezik - nastavljači  i 2. strani jezik - početnici) te izbornih predmeta  vjeronauka ili etike.

Obavijesti

Satnica:

Brošura EBŠ

Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju