preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

Sustainable Schools 4 Sustainable EUrope

Europska oznaka kvalitete za eTwinningov projekt SS4SEU

Autor: Ivana Opačak, 30. 10. 2021.

Središnja služba za podršku eTwinningu iz Bruxellesa nagradila je Europskom oznakom kvalitete školu, prof. Opačak i njezine učenike za rad na međunarodnome eTwinningovu projektu Sustainable Schools 4 Sustainable EUrope. Naša (eTwinningova) škola treću je godinu zaredom dobila priznanje za jedinstveno postignuće u okviru eTwinninga na razini Europske unije. Nagrađeni je projekt predstavljen na mrežnim događanjima tijekom godišnje kampanje eTwinning Weeks i Dana Erasmusa te u Europskome tjednu održivoga razvoja (rujan - listopad 2021.).

Europska oznaka kvalitete/European Quality Label (EQL) druga je oznaka uspješnosti eTwinningova projekta (nakon nacionalne oznake kvalitete/QL). Dodjeljuje ju, jednom godišnje, Središnja služba za podršku eTwinningu/Central Support Service (CSS) na prijedlog nacionalne službe za podršku (svaka nacionalna služba predlaže maksimalno 30% projekata prijavljenih za nacionalnu oznaku kvalitete).

Kako bi projekt dobio EQL potrebno je da ga predlože najmanje dvije nacionalne službe za podršku, što znači da je neophodno da su najmanje dva projektna partnera osvojila nacionalnu oznaku kvalitete. U prilog kvaliteti projekta SS4SEU govori činjenica da su svi projektni partneri  dobili nacionalne oznake kvalitete. O nagrađenome projektu već smo pisali OVDJE

 

Naši učenici trenutno rade na novim eTwinningovim projektima. Tematskih izazova ne nedostaje; ovisno o vašim interesima i sposobnostima, i vi možete pronaći izazov za sebe i postati dio školskoga eTwinningova tima!

(PO)HVALA i iskrene čestitke svim sudionicima nagrađenoga projekta i dobitnicima priznanja!

Ivana Opačak, prof. savjetnik
Virtualna šetnja školom

Šk. god. 2021./22.

Telefon: 035/443-175

e-mail: skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr

 

Duplikat svjedodžbe

Popis udžbenika

2021./2022.

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

Brošura EBŠ

Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju