2018-05-16 12:28:21

Novi Erasmus+ projekt

Ekonomsko-birotehničkoj školi odobren je novi, ukupno peti, Erasmus+ projekt mobilnosti. Riječ je o projektu Nauči. Primijeni. Koristi! u sklopu kojega će na stručnu praksu ići 15 učenika zanimanja ekonomist, upravni referent, poslovni tajnik i hotelijersko-turistički tehničar.

Učenici će na stručnu praksu ići u studenome 2018. godine u gradu Vroclavu u Poljskoj. Projekt je odobrila Agencija za mobilnost i programe EU, a njegova vrijednost je 30.912,00 EUR.

Sudjelovat će moći učenici 3. i 4. razreda (sljedeće školske godine), a na stručnoj praksi provest će dva tjedna. Tvrtke u koje će ići na stručnu praksu, kao i smještaj, osigurat će partner na projektu, organizacija Futurum iz Poljske.

Drago nam je što opet možemo pružiti našim učenicima mogućnost da prošire svoje osobne i profesionalne vidike, te steknu nova znanja i vještine koja će im  sigurno pomoći u budućoj karijeri.

Za sve dodatne informacije, zainteresirani učenici mogu pratiti objave na školskoj web-stranici ili se obratiti koordinatorici projekta, školskoj knjižničarki.

 


Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski brod