2019-05-13 08:57:52

Rafting u Gorskome kotaru

Učenici 1. a, 1. b, 1. c razreda, pojačani učenima još nekih razreda, vikend 4. i 5. svibnja, iskoristili su za aktivan odmor. Školska ekskurzija u Gorski kotar je uključivala rafting na Kupi i posjet adrenalinskom parku Kupjak, dok je smještaj organiziran u planinarskom domu Sušica.

Iako je najavljeno loše vrijeme i bilo je upitno hoće li postavljeni ciljeve biti ostvareni, vrijeme nas je poslužilo. Adrenalinski park Kupjak i rafting na Kupi su odrađeni u potpunosti prema planu, a svi su se sudionici ekskurzije, i učenici i nastavnici, odlično zabavili.

Posjetili smo i špilju Vrelo, koja se nalazi u Fužinama pored jezera Bajer. Navečer, nakon smještaja i večere, učenici su si sami organizirali druženje u planinarskom domu, koje je potrajalo dugo u noć.

Sutradan je vrijeme bilo iznimno loše, kišovito i hladno, tako da nismo mogli posjetiti Zeleni vir i Vražji prolaz, ali smo otišli do Karlovca i prošetali gradom. Nakon toga smo se uputili prema Zagrebu, gdje smo ručali u Arena centru i obavili kupovinu, te se u vedrom raspoloženju vratili u Slavonski Brod.

Snježana Cindrić, prof.


Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski brod