preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

Vijesti

Novi Erasmus+ projekt

Autor: Marija Deanković, 6. 7. 2016.

Ekonomsko-birotehnička škola provodi projekt Skills4Tomorrow. Projekt je odobren i financiran od Agencije za mobilnost i programe EU u sklopu programa Erasmus+, Ključna aktivnost 1 - Mobilnost u svrhu učenja za pojedince. Više informacija možete pronaći na http://www.mobilnost.hr

ERASMUS+ PROGRAM

Skills4Tomorrow

2016-1-HR01-KA102-021727

U sklopu projekta Skills4Tomorrow odobrena je mobilnost 16 učenika 3. i 4. razreda poslovnih tajnika i upravnih referenata na stručnu praksu u Dublin, Irska. Stručna praksa održavat će se u razdoblju od 15 dana (13. do 27. studenog 2016.). S učenicima će kao pratnja za vrijeme mobilnosti biti dvije osobe u pratnji, djelatnika škole, koji će se pobrinuti da učenici izvršavaju svoje obveze te im pružiti potrebnu podršku i nadzor.

Za vrijeme mobilnosti učenici će kroz rad na stručnoj praksi ojačati stručne kompetencije, upoznati sustav rada te suvremene alate pri uredskom poslovanju koji se koriste na europskom tržištu rada. Steći će radne navike, nove vještine rada u struci za koju se školuju, poboljšati znanje engleskog jezika kroz svakodnevnu poslovnu komunikaciju. Uvidjet će kako se tržište rada promijenilo i zahtijeva fleksibilnost, prilagodljivost i produktivnost na radnom mjestu.

Partner na projektu je Martello Training Ltd. koji će učenicima pronaći odgovarajuće tvrtke za održavanje stručne prakse. Učenicima je iz sredstava projekta osiguran put do Dublina i povratak, putno osiguranje, smještaj i prehrana za vrijeme mobilnosti u irskim obiteljima te džeparac.

Natječaj za odabir učenika sudionika bit će objavljen na web stranici Ekonomsko-birotehničke škole početkom rujna 2016. godine. U natječaju će biti navedeni svi kriteriji odabira i potrebni dokumenti za prijavu.

 
Šk. god. 2020./21.

Protokol organizacije rada u Ekonomsko-birotehničkoj školi

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 (MZO)

Molimo posjetitelje škole da sve što mogu obave putem telefona ili e-maila (informacije, potvrde i sl.). U slučaju potrebe dolaska u školu, moraju se prethodno najaviti.

Telefon: 035/443-175

e-mail: skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr

Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

 

Brošura EBŠ

Duplikat svjedodžbe
Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju