preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

Vijesti

Novi Erasmus+ projekt

Autor: Marija Deanković, 3. 7. 2017.

Ekonomsko-birotehnička škola provodi projekt Uči(ti) za budućnost. Projekt je odobren i financiran od Agencije za mobilnost i programe EU u sklopu programa Erasmus+, Ključna aktivnost 1 za područje općeg obrazovanja – Mobilnost u svrhu učenja za pojedince - Uči(ti) za budućnost, a vodi se pod brojem 2017-1-HR01-KA101-034960.

U sklopu projekta Uči(ti) za budućnost odobrena je mobilnost 10 djelatnika Ekonomsko-birotehničke škole na stručno usavršavanje u London, Velika Britanija.

Sudionici će biti podijeljeni u dvije skupine, svaka će pohađati po jedan strukturirani tečaj: Cultivating the Entrepreneurial Mindset in Education (Njegovanje poduzetničkog načina razmišljanja obrazovanju) i Train the Trainer (Edukacija mentora i savjetnika).  

Mobilnost će se realizirati u razdoblju srpnju 2018. godine. Strukturirane tečajeve organizira partnerska organizacija Shipcon Limassol Ltd.

 

Koordinatorica projekta:

mr.sc. Mirta Kos Kolobarić

 
Šk. god. 2020./21.

Protokol organizacije rada u Ekonomsko-birotehničkoj školi

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 (MZO)

Molimo posjetitelje škole da sve što mogu obave putem telefona ili e-maila (informacije, potvrde i sl.). U slučaju potrebe dolaska u školu, moraju se prethodno najaviti.

Telefon: 035/443-175

e-mail: skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr

Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

 

Brošura EBŠ

Duplikat svjedodžbe
Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju