preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 > Naslovnica
Vijesti

EPAS trening o leadershipu

Autor: Ivana Opačak, 19. 2. 2021.

U srijedu (17. veljače 2021.) održan je veoma koristan i zanimljiv trening na temu leadershipa za ambasadore seniore Europskoga parlamenta i ravnatelje škola sudionica u programu. Organizator i domaćin događanja na platformi Zoom bio je Ured EP-a u Hrvatskoj. Melita Pavlek, stručnjakinja za lokalnu demokraciju i razvoj, savjetnica za komuniciranje i NLP leadership COACH, trenerica prezentacijskih vještina i transcoaching tehnika, održala je interaktivno predavanje na kojemu su sudionici mogli provjeriti/testirati svoje menadžerske i liderske vještine te dobiti korisne savjete o upravljanju osobnim i profesionalnim životom.

 

Sudionici događanja - među njima i naš ravnatelj i prof. Opačak - mogli su provjeriti/testirati svoje menadžerske i liderske vještine te dobiti korisne savjete o upravljanju osobnim i profesionalnim životom. Na tim područjima svi trebamo učiti jer, kao što jedna od sudionica treninga kaže, „mi, ovdje prisutni nastavnici i ravnatelji, jesmo lideri jer smo aktivni na mnogim poljima – učionica je naše polje gdje usmjeravamo različite energije i osobnosti“.

 

 

Osim treninga, sa sudionicima se razgovaralo o provedbi EPAS programa, kao i o evaluaciji provedbe programa u ovoj, ponovno specifičnoj i vrlo izazovnoj, školskoj godini… Sudionici su imali priliku progovoriti o prednostima i izazovima programa te specifičnim dobrobitima za škole sudionice.

Prof. Opačak istaknula je tri značajne dimenzije - širenje (inter)nacionalne partnerske mreže, jačanje europske i strukovne dimenzije obrazovanja - te iznimne rezultate na tim područjima tijekom provedbe programa u našoj školi. Kao i uvijek, evaluaciju ćemo dočekati spremni jer svakodnevno rastemo... u skladu s pandemijskim izazovima.

 
Šk. god. 2020./21.

Protokol organizacije rada u Ekonomsko-birotehničkoj školi

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 (MZO)

Molimo posjetitelje škole da sve što mogu obave putem telefona ili e-maila (informacije, potvrde i sl.). U slučaju potrebe dolaska u školu, moraju se prethodno najaviti.

Telefon: 035/443-175

e-mail: skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr

Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

 

Brošura EBŠ

Duplikat svjedodžbe
Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju