preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 > Naslovnica
Vijesti

Državno natjecanje u kompjutorskoj daktilografiji - osvojeno drugo i treće mjesto

Autor: Antonija Stvorić, 31. 3. 2021.

Na Državnom natjecanju u kompjutorskoj daktilografiji „Dan tipkovnice“, koje je održano 27. ožujka 2021., naša škola osvojila je drugo mjesto. U pojedinačnom natjecanju učenica Marija Farena iz 4. d razreda postigla je izvrstan rezultat od 406 znakova u minuti i zauzela drugo mjesto, a učenica Magdalena Marjanović iz 3. c razreda osvojila treće mjesto s rezultatom od 347 znakova u minuti.

U subotu 27. ožujka 2021. održano je 42. Državno natjecanje u kompjutorskoj daktilografiji.

Hrvatsko stenografsko društvo svake godine organizira „Dan tipkovnice“- državno natjecanje u kompjutorskoj daktilografiji u brzom i točnom online prijepisu zadanog teksta, na kojem sudjeluju najbolji daktilografi iz cijele Hrvatske.

Na natjecanju je sudjelovalo pet učenica naše škole i to Marija Farena i Paulina Marušić iz 4. d razreda; Magdalena Marjanović, Magdalena Đogaš i Ema Dugandžija iz 3. c. razreda – mentorica prof. Marina Golenić. U ukupnom rezultatu škola, naša je osvojila izvrsno 2. mjesto.

U pojedinačnom natjecanju također su postignuti odlični rezultati. Učenica Marija Farena (4. d razred, poslovni tajnik) osvojila  je odlično 2. mjesto i postigla vrhunski rezultat od 406 znakova u minuti, a Magdalena Marjanović osvojila je 3. mjesto s rezultatom od 347 znakova u minuti.

Na natjecanju je sudjelovalo ukupno 113 učenika i 16 škola. Učenice su dobile medalje, diplome te prigodne nagrade od društva.

U sklopu natjecanja održana su dva stručna skupa za nastavnike.

Više o natjecanju možete saznati na www.stenograf.hr

Marina Golenić, prof.
Šk. god. 2020./21.

Protokol organizacije rada u Ekonomsko-birotehničkoj školi

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 (MZO)

Molimo posjetitelje škole da sve što mogu obave putem telefona ili e-maila (informacije, potvrde i sl.). U slučaju potrebe dolaska u školu, moraju se prethodno najaviti.

Telefon: 035/443-175

e-mail: skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr

Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

 

Brošura EBŠ

Duplikat svjedodžbe
Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju