preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 > Naslovnica
Vijesti

Državno natjecanje učenika strukovnih škola

Autor: Antonija Stvorić, 18. 5. 2022.

U razdoblju od 10. do 12. svibnja 2022. godine u Zagrebu se održavalo državno natjecanje učenika strukovnih škola u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Učenici su se natjecali u 40 disciplina na prostoru Zagrebačkog velesajma, čime je bio omogućen i pristup brojnim posjetiteljima. Glavna je svrha promocija i popularizacija strukovnog obrazovanja i poticanje na upis u strukovna zanimanja.

Učenici naše škole natjecali su se u disciplinama:

1. Poslovanje recepcije hotela

2. Poslovanje turističke agencije

3. Tajničko poslovanje

U disciplini Poslovanje recepcije hotela natjecala se učenica 4.e razreda, zanimanje hotelijersko-turistički tehničar, Nikolina Mrkonjić, pod mentorstvom prof. Ljiljane Sivrić i zauzela je izvrsno 6. mjesto.

U disciplini Tajničko poslovanje natjecao se Luka Planteković, učenik 4.d razreda, zanimanje Poslovni tajnik, pod mentorstvom prof. Sande Kovačić također osvojio izvrsno 6. mjesto.

U disciplini Poslovanje turističke agencije našu je školu predstavljao učenik 4.g razreda, zanimanje hotelijersko-turistički tehničar, Alan Nuhanović, pod mentorstvom prof. Ljiljane Sivrić. Ponosni smo na Alana jer je osvojio 2. mjesto i srebrnu medalju.

Velikom uspjehu naših učenika prethodio je predani rad na razvijanju znanja i vještina potrebnih za uspješnu izvedbu zadataka, uz stalnu podršku i praćenje njihovih mentorica.

Zahvaljujemo Nikolini, Luki i Alanu na njihovom vrijednom radu i sudjelovanju na natjecanju.

 

Ljiljana Sivrić, prof.
Virtualna šetnja školom

Šk. god. 2021./22.

Telefon: 035/443-175

e-mail: skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr

 

Duplikat svjedodžbe

Popis udžbenika

2021./2022.

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

Brošura EBŠ

Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju