preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 > Naslovnica
Vijesti

Finalne projektne aktivnosti

Autor: Antonija Stvorić, 31. 5. 2022.

U periodu od travnja do kraja svibnja, učenici su radili na završnoj, suradničkoj aktivnosti u sklopu eTwinning projekta Do you care what you wear?

Za završnu fazu projekta planirana je finalna suradnička aktivnost u međunarodnim timovima. Svi su učenici podijeljeni u grupe, a kreirano je ukupno 10 grupa. Svaka od 5 nastavnica mentorirala je rad dviju grupa.

Naši su učenici za svoje grupe kreirali Padlete na kojima su se dogovarali o odabiru zadatka. Na svakom su Padletu postavljene upute (Slika 1) i teme za izradu završnoga zadatka. Svaki je učenik odabrao jednu temu i u suradničkom digitalnom alatu Adobe Express kreirao svoj slajd te snimio svoje usmeno izlaganje. U slajdovima su primijenili sve što su naučili tijekom ovoga projekta – stavove prema modi, popularne odjevne predmete, njihovu povijest, test kvalitete, održivost, utjecaj na okoliš, itd. Kada su svi učenici odradili svoje zadatke, izrađeni su videomaterijali za svaku grupu. Jedan od njih možete pogledati na poveznici: https://express.adobe.com/video/mVqn5r0HYPtuc

Slika 1

Zatim su i profesorice i učenici popunili evaluacijske obrasce o uspješnosti projekta. Prema povratnim informacijama, učenici su jako zadovoljni temom na kojoj su radili i smatraju da su naučili puno toga, što će ih potaknuti na promišljanje o i ponašanje u skladu s načelima održivog razvoja.

 

Koordinatorica projekta: Mirta Kos Kolobarić
Virtualna šetnja školom

Šk. god. 2021./22.

Telefon: 035/443-175

e-mail: skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr

 

Duplikat svjedodžbe

Popis udžbenika

2021./2022.

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

Brošura EBŠ

Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju