preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

Street Art in My City


vijesti

Kraj eTwinning projekta Street Art in My City

Autor: Antonija Stvorić, 17. 6. 2021. 11:04

Tijekom drugog polugodišta ove školske godine cijeli 1.g razred sudjelovao je u eTwinning projektu Street Art in My City (Ulična umjetnost u mojem gradu). Radom učenika koordinirala je njihova profesorica engleskog jezika, Mirta Kos Kolobarić.

 [više]

Projektne aktivnosti povodom Dana sigurnijeg interneta

Autor: Antonija Stvorić, 16. 4. 2021. 16:21

Kao dio aktivnosti povodom Dana sigurnijeg interneta u veljači 2021., učenici 1.g napravili su anketu kojom su ispitali koliko učenici partneri u projektu znaju o sigurnosti na internetu i koliko su upoznati s pravilima pristojne komunikacije na internetu (Netiquette).

 [više]

Street Art in My City - Ulična umjetnost u mojem gradu

Autor: Antonija Stvorić, 8. 4. 2021. 09:34

Učenici 1.g razreda, pod mentorstvom prof. Mirte Kos Kolobarić, početkom godine uključili su se u novi eTwinning projekt – Street Art in My City, u kojemu sudjeluju još i učenici iz Francuske i Italije.

 [više]

 Virtualna šetnja školom

Šk. god. 2022./23.
Duplikat svjedodžbe

Popis udžbenika

Šk. god. 2022./2023.

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

VAŽNO. Obratite pažnju na odabir udžbenika iz stranih jezika (1. strani jezik - nastavljači  i 2. strani jezik - početnici) te izbornih predmeta  vjeronauka ili etike.

Obavijesti

Satnica:

Brošura EBŠ

Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju