preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 

ERASMUS+ PROGRAM

Uči(ti) za budućnost

2017-1-HR01-KA101-034960


Vijesti

Sat kreativnog pisanja u 3. D razredu

Autor: Marija Deanković, 15. 11. 2018.

Učenici 3. D razreda okušali su se ove školske godine u kreativnom pisanju. Tijekom listopada, na satu engleskog jezika kod nastavnice Ane Radočaj sudjelovali su u aktivnostima koje su ih potaknule na vlastito kreativno stvaralaštvo.

Budući da je nastavnica Ana Radočaj u srpnju ove godine bila u Londonu u sklopu projekta Uči(ti) za budućnost, te tamo sudjelovala u nizu kreativnih aktivnosti, odlučila je i sama iskoristiti jednu od projektnih aktivnosti kao poticaj za kreativno pisanje kod svojih učenika.  Učenici su radili podijeljeni u skupine, a svaka je skupina dobila dijelove stripa (6 - 8 sličica) koje su morali organizirati u (njima) logičan slijed kako bi dobili priču. Zatim su tu svoju priču usmeno predstavili ostalim skupinama, a nakon toga su dobili zadatak napisati ju s još više detalja, napisati nastavak ili dio koji prethodi njihovoj priči, a sve to, naravno, na engleskom jeziku.

Učenici su se zabavili kreirajući priče, ali su pri tome i razvijali vještine kritičkog mišljenja, poduzetnosti, pregovaranja, iznošenja vlastitih stavova i argumentiranja, govorenja i pisanja na stranom jeziku. Neke od priča nagrađenih odličnim ocjenama možete pročitati OVDJE. Sve pohvale učenicima – kreativnim piscima!

Tekst i fotografije:
Ana Radočaj, prof.
 
Šk. god. 2020./21.

Protokol organizacije rada u Ekonomsko-birotehničkoj školi

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 (MZO)

Molimo posjetitelje škole da sve što mogu obave putem telefona ili e-maila (informacije, potvrde i sl.). U slučaju potrebe dolaska u školu, moraju se prethodno najaviti.

Telefon: 035/443-175

e-mail: skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr

Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

 

Brošura EBŠ

Duplikat svjedodžbe
Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju