preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

Volonterski klub "Kapi volje"

Posjeti Facebook stranicu Volonterskog kluba "Kapi volje" 


vijesti

Završne aktivnosti školskog volonterskog kluba "Kapi volje" u 2021. godini

Autor: Antonija Stvorić, 23. 6. 2021. 11:50

U završnici ove školske godine, nakon humanitarne akcije „Potresom pogođena područja“ u okolici Petrinje pod vodstvom kolegice Snježane Cindrić, uspješno smo priveli kraju još dvije humanitarne akcije. 

 [više]

Akcija za Strašnik i Majske Poljane

Autor: Antonija Stvorić, 17. 3. 2021. 15:50

Potres koji je pogodio grad Petrinju i okolna sela dogodio se 29. prosinca 2020. godine. Svima poznati kadrovi s TV-a, radija, portala i ostalih medija u srcima naših učenika i profesora ostavili su trag. Nakon određenog vremena zajedno smo došli na ideju kako bismo mogli provesti akciju u sklopu našeg volonterskog kluba i tako pomoći stradalim obiteljima.

 [više]

Pisma dobrih želja i podrške

Autor: Marija Deanković, 21. 12. 2020. 13:58

Tijekom prosinca, učenici Ekonomsko-birotehničke škole Slavonski Brod pisali su pisma dobrih želja i podrške. U vrijeme „socijalne distance“ kao voditeljica Školskog volonterskog kluba „Kapi volje“ uočila sam kako, uskraćeni za ljudsku blizinu, druženje i zajedništvo, postajemo osjetljiviji i pažljiviji na svaku riječ koja nam se uputi.

 [više]

Međunarodni dan volontera

Autor: Marija Deanković, 7. 12. 2020. 11:38

Međunarodni dan volontera obilježava se 5. prosinca. Obilježavanjem ovoga dana prisjećamo se kako svaki novi dan donosi priliku da kroz volontiranje činimo dobra djela i pokrenemo promjene u društvu.

 [više]

Međunarodni dan volontera, 5. prosinca

Autor: Marija Deanković, 4. 12. 2020. 09:21

Sjajna vijest uoči Dana volontera! Učenik 4. B razreda EBŠ Leon Ferić imenovan je volonterom godine. Godišnju volontersku nagradu za 2020. godinu povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom (3. prosinca) dodjeljuje Grad Slavonski Brod, Povjerenstvo za osobe s invaliditetom. Leon je inicijator, predstavnik učenika i predsjednik Školskog volonterskog kluba „Kapi volje“.

 [više]

Marijini obroci u našoj školi

Autor: Marija Deanković, 25. 2. 2020. 16:54

U utorak, 25. veljače, u školi smo ugostili volonterku Marijinih obroka Đurđicu Lučić. Volonterka je zainteresiranim učenicima u školskoj knjižnici ispričala svoje iskustvo boravka u Beninu, Afrika. Svojom prezentacijom Đurđica nam pokazala koliko se svijet razlikuje na samo udaljenosti od osam sati leta avionom.

 [više]

Posjet OŠ „Milan Amruš“

Autor: Marija Deanković, 27. 12. 2019. 12:55

19. prosinca dio učenika 3. b i 4. g razreda, koji su ujedno i volonteri školskog volonterskog kluba "Kapi volje", te učenica 2. g razreda Marija Kolovrat, sudionica projekta Ekonomsko-birotehničke škole "S.T.E.P.+ - Sustainable Tourism Erasmus+ Project“, posjetili su Osnovnu školu Milan Amruš.

 [više]

„Za osmijeh djeteta u bolnici“

Autor: Marija Deanković, 12. 12. 2019. 08:35

5. travnja 2018. godine na Odjelu za pedijatriju OB „Dr. Josip Benčević“ pokrenuta je akcija za humanizaciju bolničkog liječenja djece pod nazivom „Za osmijeh djeteta u bolnici“. Ovoj akciji pridružili su se i volonteri našeg volonterskog kluba „Kapi volje“.

 [više]

Kap po kap…

Autor: Marija Deanković, 28. 10. 2019. 13:29

Mjesec listopad u nedostatku kapi kiše obilovao je volonterskim aktivnostima kluba „Kapi volje“ u kojima su brojni učenici kapnuli obilje svoga uloženog truda i vremena, zajedno sa svojim profesorima, čineći tako slap aktivnosti koji protječe ovom školskom godinom. Neke su aktivnosti pokrenute po prvi puta.

 [više]

72 sata bez kompromisa

Autor: Marija Deanković, 26. 10. 2019. 15:13

„72 sata bez kompromisa“ međunarodni je volonterski projekt koji animira mlade i promiče solidarnost, zajedništvo, kreativnost i volonterstvo. Projekt se provodi u deset europskih zemalja, a jedna od njih je Hrvatska. U Slavonskom Brodu prošlog su vikenda (17. - 20. listopada) u njemu sudjelovale 124 osobe od kojih je dvadeset i dvoje srednjoškolaca te pet profesorica Ekonomsko-birotehničke škole.

 [više]

 Virtualna šetnja školom

Šk. god. 2021./22.

Popis udžbenika

2021./2022.

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

Brošura EBŠ

Duplikat svjedodžbe
Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju