preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 > Naslovnica
Vijesti

Knjiga s osobnom posvetom autora na dar

Autor: Ivana Opačak, 15. 2. 2021.

Danas je svaki učenik 1.a razreda dobio knjigu na dar. 

Kao što je na Međunarodni dan tolerancije 2020. obećao, autor ratnoga dnevnika 260 dana Marijan Gubina vlastoručno je ispisao posvete svim učenicima i članovima njihovih obitelji... Knjige su tijekom razdoblja nastave online isporučene... Danas je svaki učenik dobio svoj primjerak... Najljepši mogući "povratak" u školske klupe! G. Gubini od srca veliko HVALA! Čitamo se! 

Podsjetimo, tijekom Mjeseca hrvatske knjige 2020. dio je učenika 1.a razreda pročitao roman 260 dana suvremenoga hrvatskog autora Marijana Gubine. Potom su učenici (s prof. Opačak) izradili e-knjižicu svojih (prvih) književnih osvrta i upriličili razgovor s književnikom "uživo". Bilo je više interesa za čitanje nego što je bilo dostupnih knjiga u školskoj knjižnici... Nisu svi učenici pročitali roman... Sada isprika više nema! Do sljedećega razgovora s autorom - čitamo, promišljamo, učimo... da se ne zaboravi!

Knjiga donosi radost!

Hvala g. Gubini!
Šk. god. 2020./21.

Protokol organizacije rada u Ekonomsko-birotehničkoj školi

Modeli i preporuke za rad u uvjetima povezanima s bolesti COVID-19 (MZO)

Molimo posjetitelje škole da sve što mogu obave putem telefona ili e-maila (informacije, potvrde i sl.). U slučaju potrebe dolaska u školu, moraju se prethodno najaviti.

Telefon: 035/443-175

e-mail: skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr

Popis udžbenika

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

 

Brošura EBŠ

Duplikat svjedodžbe
Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju