preskoči na sadržaj

Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod

 > Naslovnica
Vijesti

Prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu za učenike srednjih škola

Autor: Antonija Stvorić, 5. 5. 2022.

Učenice naše škole, Petra i Sara Ratković, Danijela Martinović i Katja Radošević sudjelovale su na Prvenstvu Hrvatske u stolnom tenisu za učenike srednjih škola. To pravo su stekle osvajanjem naslova županijskih prvakinja.

Natjecanje je održano u Poreču, od 2. do 4. svibnja 2022. godine. Naše su učenice u natjecanju po grupama odigrale dva meča. Prvi susret su pobijedile ekipu Gimnazije iz Požege, a u drugom susretu bolja od nas bila je ekipa X. gimnazije iz Zagreba. Djevojke su se vrlo hrabro borile, a naročito je bio kvalitetan meč sa Zagrepčankama. Odigrano je puno atraktivnih i kvalitetnih poena, ali na kraju smo ipak zauzeli 2. mjesto u grupi te na taj način i završili natjecanje.

Pored natjecanja, djevojke su se družile s ostalim sudionicima prvenstva te smo proveli lijepa dva dana uživajući u moru i suncu.

Snježana Cindrić, prof.
Virtualna šetnja školom

Šk. god. 2021./22.
Duplikat svjedodžbe

Popis udžbenika

2021./2022.

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Molimo da obratite pozornost na odabir udžbenika iz stranog jezika (1. i 2. strani jezik) i vjeronauka/etike.

Obavijesti

Satnica:

Brošura EBŠ

Priručnik VH&PA

Korisni linkovi

 

 

CMS za škole logo
Ekonomsko-birotehnička škola Slavonski Brod / Naselje Andrija Hebrang 13/1, HR-35000 Slavonski Brod / ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr / skola@ss-ekonomsko-birotehnicka-sb.skole.hr
preskoči na navigaciju